Arama sonuçları: *

1. Makaroni

Birisi bana akıl versin monitör alamıyorum

Bende 2 aydır 2K monitör almayı planlıyorum,Arkadaşın başına gelenlerin başıma gelmesinden korktuğum için alamıyorum :) Ölü piksel olmasın yeter ...
  2. Makaroni

Yardım 7800x3D için Sıvı Soğutma Önerisi

Thermalright warframe pro 360 ---> çok doğru tercih yapmışsın,kullanmaya başladığında kafandaki soru işaretleri silinecek
  3. Makaroni

Çözüldü✓ Klavye Seçimi Konusunda Destek Lazım

HyperX'den devam et Hocam...
  4. Makaroni

Kulaklık kablosu uzatılır mı?

[H3 id='Ugreen+3.5+mm+Jack+Ses+Aux+Uzatma+Kablosu+1.5+Metre']Ugreen 3.5 mm Jack Ses Aux Uzatma Kablosu 1.5 Metre[/H3]
  5. Makaroni

Philips 2K Beyaz Gaming Monitör 9.999₺

evet indirimde ama satıcı güvenilir değil,Sinerji Admin'i bu yazdığımı okuduysa bir tane temizinden Monitör göndersin Ölü piKselsiz...
  6. Makaroni

🔥İndirim KTC H27T22C 27" QHD (2K) 180Hz 1ms Fast IPS Gaming Monitör – 6999 TL

ölü piksel garantisi versinler hemen alırım
  7. Makaroni

Yardım Gram altın biriktirmek mantıklı mı ?

altın hesabu açmak için en uygun BANKA veya başka platform,mobil uygulama hangisi ?
  8. Makaroni

Format atarken uefi NTFS hataasiliyoruz

Microsoft'un sitesinden Windows 11 Yükleme Medyası Oluşturarak yeni win 11 indirin
  9. Makaroni

Hangi ram i almalıyım

Ram krizi Dünya çapında yaşanıyor Amerika'da bile Ram fiyatları yüksek,Fiyatların düşmesini beklemeyin uygun fiyatlı Ram bulursanız hemen yapıştırın
  10. Makaroni

Sürekli internet kesilmesi

dene bakalım belki olur...
  11. Makaroni

Altın Almak İçin En İyi Banka Nedir?

tam anlamadım Hocam,fiziksel olarak mı alıyorsun HepsiBurada'dan...
  12. Makaroni

Sıvı Soğutucu Kablolama Sorunu

1 Numaralı kabloyu JARGB 2'ye 2 Numaralı kabloyu CPU Fan 1'e taktım 3 numaralı kablonun takılmasına gerek yok sanırım Herhalde doğrudur... 1759742129 Bunlarda Kasa ÖN Arka Fanları'nın bağlantıları Kasa Ön ve arka fanlar kasa içinde birleştirilmiş halde geldi Son Hali fotodaki gibi SON...
  13. Makaroni

LCD ekranının Üzerinde USB yazan Kabloyu Anakartta JUSB3'e taktım... Pompanın ortasından çıkan kabloyu Pump Fan 1'e taktım... 'BU İKİ KABLOYU DA DOĞRU YERE Mi TAKTIM EMİN DEĞİLİM' Sadece iki kablo takabildim :) Yukarıdaki ilk mesajdaki kablolar kaldı... İlk defa sistem montajı yapıyorum...
  14. Makaroni

Anakartın haritası bu şekilde
  15. Makaroni

Bir diğer sorum sıvı soğutucunun LCD ekranının Üzerinde USB yazan Kablosu anakartta nereye bağlanacak...Teşekkür Ederim !
  16. Makaroni

Thermalright Frozen Warframe Pro 360 montajı esnasında kasanın arkasından güç ve RGB kablolarını papatya usulüne göre birbirine bağladım,finalde böyle üç başlı kablo kaldı.Bunları Anakarta direkt mi bağlayacağım yoksa resim 2 deki çoklayıcı yı mı kullanacağım...Anakarta direkt bağlayacaksam...
  17. Makaroni

Yeni aldığım tray işlemcinin üzerinde termal macun izi olması normal mi ?

Yenisini 200-300 TL fark zamlı alırım,belki yeni alacağım işlemci de termal macunlu gelir :) O zaman da onun çaresine bakarız :) 1.İçime sinmedi 2.Satıcıya da gıcık oldum (İletişim kurmaya çalışıyorum cevap yazmıyor) İşlemcinin ana plastik kutusu da köşesinden açılmıştı,kutu da hafif deforme...
  18. Makaroni

Yeni aldığım tray işlemcinin üzerinde termal macun izi olması normal mi ?

Satıcı özel bir şirket Adamlar işlemcinin üzerindeki macunu silmeye bile gerek duymamış. İşlemciyi hemen test etme imkanım yok. Sistemin tüm parçalarını bir haftada anca toplarım,kim bilir sipariş verdiğim diğer ürünlerde ne sorunlar çıkacak :) Satıcı Pazarama değil özel bir şirket ... İade...
Geri