Arama sonuçları: *

1. M

Crackli Oyun Güvenilirliği

Hocam attığınız arşiv ne arşivi oluyor tam olarak birde kusura bakmayın çok soru soruyorum da indirme işlemi nasıl oluyor 2 3 link var nereye tıkşamam lazım sizin attığınız sitede veya onlinefix de
  2. M

İsmi hiç güven vermiyor ya 1788363606 Tamamdır teşekkürler 1788363626 Tamam hocam teşekkür ederim birde onlinefixme önerdiler o nasıl iyi mi 1788363643 Online fixme nasıl
  3. M

Evet hocam var bende baktım sorun çıkmaz derseniz akşam deneyeceğim ublock ile teşekkür ederim birde bunun için virüs tanıma programı indirmeme gerek var mı yoksa gerek yok mu
  4. M

Steamrip güvenilir midir yani hocam 2. Önerensiniz de dikkat derkende nasıl dikkat
  5. M

Mesela hocam kullandığınız var mı sorun yaşamadık dediğiniz 1788363217 Sağolun hocam ublock nedir tam olarak ne işe yarıyor birde site cidden güvenilir mi bi sorun olur mu yani başta dediğim gibi ne kadar güvenilir yani de rat mining falan sorunu olmaz değil mi yani oynayacağımız oyunlarda...
  6. M

Pc için crackli oyun daha önceden arkadaşımla oynuyordum sonradan bağlantımız kesildş discorddan atıyordu bana megaup aracılığı ile atıyor oynuyorduk ve bie sorun olmuyordu kullandığınız crackli güvenilir bir site var mı bir kaç yer buldum discord sunucusu da buldum sa güvenilir kullandığınız...
  7. M

Stancold Güvenilir mi

Stancold markasındaki bu linkteki https://www.stancoldapparel.com/product-page/bushido-oversize-sweatshirt-kopyas%C4%B1 hoodie almayı düşünüyorum güzel mi aynısını kullanan var mı ya da farklı baskılısını kalitesi nasıl ve en önemlisi güvenilir mi fotoğraftaki gibi mi aynısını alan varsa...
  8. M

Uygun Fiyatlı Oyun Kolu Tavsiyeleri

Oyun kolu alacağım ama çok pahalı olmasın F/P olsun 2 tane alacağım ve çok kullanmayacağım yani o yüzden pahalı bir şey düşünmüyorum 1 yıl kadar falan işimi görsün sonradan değiştireceğim zaten belki en fazla günde 2 saat PC'den FIFA oynayıp çıkacağım o yüzden pahalı bir şeye gerek yok Kablosuz...
  9. M

Uygun Fiyatlı Laptop Önerisi

merhaba laptop bakıyorum ve bu ay içerisinde almayı düşünüyorum 60 70 bin arası bütçem var ve hem oyun hemde işim gereği yakın tarihte diş protez mezunu olduğum için işimde render , tasarım için laptop bakıyorum fiyat performans bu gayet olur diyebileceğiniz ürünler varsa her türlü öneriye...
  10. M

Vga dönüştürücü önerileri

Msi 4060 ti ekran kartlı bir sistem aldım ama monitöre param yetmedi f/p vga dönüştürücü arıyorum yaklaşık 1 yıl idare etsin yeter
  11. M

Anakartımda vga girişi var mı

Pardon yazmayı unutmuşum PRO A620M-E 1726155613 Pardon yazmayı unutmuşum PRO A620M-E
  12. M

Anakartımda vga girişi var mı

Sistem alacağım ve anakartımda VGA girişi var mı yok mu öğrenmek istiyorum bilen birisi var mı? yardımcı olur musunuz?
  13. M

Hangi sistem daha iyi

Dostum kimseye yüklenmedik sadece neden ben sana soru sorarken sistem atdım dedim hepsi bu 1725722469 Dedikleriniz doğrudur hocam güveniyorum da maalesef param dahada yukarı çıkmaz o yüzden bunla devam edeceğiz bir süre ondan sonra ssd anakart değişkliğine gideriz
  14. M

Hangi sistem daha iyi

Kankam ilk olarak ne bu sinir ikinci olarak amd istemiyorum demesem bile orda başlıktada yazıyor hangi iki sistemi almalıyım diye ha sen itopyadakini yada incehsaptakini al daha iyi yönleri v.b falan dedikten sonra ama son kararım olarak bu sistemler yerine tebilondaki sistemi alabilirsin...
  15. M

Mpk işlemci ile tray işlemci arasındaki fark

Anladım yardımınız için çok teşekkür ederim iyi günler dilerim.
  16. M

Hangi sistem daha iyi

Öncelikle yardımınız için teşekkür ederim ssd 1 tb yapamayı düşünmüyorum yakın zamnada çünkü param sisteme zar zor yetiyor anakartı neden değiştirmeyi önerdiğini öğrenebilir miyim? Ve galiba 7600 ghz olarak daha iyi 3.8 yazıyor yani açıkcası şimdilik kararım itopyadan yana verdim pazartesi...
  17. M

Farklı bir stok fan mı takılır yoksa aynı stok fanı mı takarlar bir yerde ellerinde boş fanları takarlar gibi bir yazı okudum 1725718195 O işlemcinin Soğutucusu mu geliyor
  18. M

Stol fan takmıyorlar mı tray işlemciye 1725716828 Tray işlemciye soğtucu takmıyorlar o zaman öyle boş mu geliyor
  19. M

Başlıktada gördüğünüz gibi tray işelmci ile mpk işlemcinin arasındaki fark nedir hangisi daha iyi olur hangisini tercih etmeliyim sizce?
  20. M

Hangi sistem daha iyi

Dostum ben 2 sistemden hangisini tercih etmeliyim haklında soru sordum sen bana yeni sistem öneriyorsun ayrıca amd ekran kartı istemiyorum
Geri