Hocam attığınız arşiv ne arşivi oluyor tam olarak birde kusura bakmayın çok soru soruyorum da indirme işlemi nasıl oluyor 2 3 link var nereye tıkşamam lazım...
İsmi hiç güven vermiyor ya
1788363606
Tamamdır teşekkürler
1788363626
Tamam hocam teşekkür ederim birde onlinefixme önerdiler o nasıl iyi mi
1788363643...
Evet hocam var bende baktım sorun çıkmaz derseniz akşam deneyeceğim ublock ile teşekkür ederim birde bunun için virüs tanıma programı indirmeme gerek var mı...
Mesela hocam kullandığınız var mı sorun yaşamadık dediğiniz
1788363217
Sağolun hocam ublock nedir tam olarak ne işe yarıyor birde site cidden güvenilir mi...
Pc için crackli oyun daha önceden arkadaşımla oynuyordum sonradan bağlantımız kesildş discorddan atıyordu bana megaup aracılığı ile atıyor oynuyorduk ve bie...
Stancold markasındaki bu linkteki https://www.stancoldapparel.com/product-page/bushido-oversize-sweatshirt-kopyas%C4%B1 hoodie almayı düşünüyorum güzel mi...
Oyun kolu alacağım ama çok pahalı olmasın F/P olsun 2 tane alacağım ve çok kullanmayacağım yani o yüzden pahalı bir şey düşünmüyorum 1 yıl kadar falan işimi...
merhaba laptop bakıyorum ve bu ay içerisinde almayı düşünüyorum 60 70 bin arası bütçem var ve hem oyun hemde işim gereği yakın tarihte diş protez mezunu...