M

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• M
      Mert 7, Crackli Oyun Güvenilirliği başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam attığınız arşiv ne arşivi oluyor tam olarak birde kusura bakmayın çok soru soruyorum da indirme işlemi nasıl oluyor 2 3 link var nereye tıkşamam lazım...
    • M
      İsmi hiç güven vermiyor ya 1788363606 Tamamdır teşekkürler 1788363626 Tamam hocam teşekkür ederim birde onlinefixme önerdiler o nasıl iyi mi 1788363643...
    • M
      Evet hocam var bende baktım sorun çıkmaz derseniz akşam deneyeceğim ublock ile teşekkür ederim birde bunun için virüs tanıma programı indirmeme gerek var mı...
    • M
      Steamrip güvenilir midir yani hocam 2. Önerensiniz de dikkat derkende nasıl dikkat
    • M
      Mesela hocam kullandığınız var mı sorun yaşamadık dediğiniz 1788363217 Sağolun hocam ublock nedir tam olarak ne işe yarıyor birde site cidden güvenilir mi...
    • M
      Mert 7, PC Oyunları kategorisinde Crackli Oyun Güvenilirliği başlıklı bir konu açtı.
      Pc için crackli oyun daha önceden arkadaşımla oynuyordum sonradan bağlantımız kesildş discorddan atıyordu bana megaup aracılığı ile atıyor oynuyorduk ve bie...
    • M
      Mert 7, Giyim / Moda kategorisinde Stancold Güvenilir mi başlıklı bir konu açtı.
      Stancold markasındaki bu linkteki https://www.stancoldapparel.com/product-page/bushido-oversize-sweatshirt-kopyas%C4%B1 hoodie almayı düşünüyorum güzel mi...
    • M
      Mert 7, Direksiyon/Gamepad kategorisinde Uygun Fiyatlı Oyun Kolu Tavsiyeleri başlıklı bir konu açtı.
      Oyun kolu alacağım ama çok pahalı olmasın F/P olsun 2 tane alacağım ve çok kullanmayacağım yani o yüzden pahalı bir şey düşünmüyorum 1 yıl kadar falan işimi...
    • M
      Mert 7, Laptop Önerileri kategorisinde Uygun Fiyatlı Laptop Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      merhaba laptop bakıyorum ve bu ay içerisinde almayı düşünüyorum 60 70 bin arası bütçem var ve hem oyun hemde işim gereği yakın tarihte diş protez mezunu...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,357
Üyeler
202,856
Son üye
User16738
Geri