Mert 7 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Vga dönüştürücü önerileri

Msi 4060 ti ekran kartlı bir sistem aldım ama monitöre param yetmedi f/p vga dönüştürücü arıyorum yaklaşık 1 yıl idare etsin yeter
  2. M

Anakartımda vga girişi var mı

Pardon yazmayı unutmuşum PRO A620M-E 1726155613 Pardon yazmayı unutmuşum PRO A620M-E
  3. M

Anakartımda vga girişi var mı

Sistem alacağım ve anakartımda VGA girişi var mı yok mu öğrenmek istiyorum bilen birisi var mı? yardımcı olur musunuz?
  4. M

Hangi sistem daha iyi

Dostum kimseye yüklenmedik sadece neden ben sana soru sorarken sistem atdım dedim hepsi bu 1725722469 Dedikleriniz doğrudur hocam güveniyorum da maalesef param dahada yukarı çıkmaz o yüzden bunla devam edeceğiz bir süre ondan sonra ssd anakart değişkliğine gideriz
  5. M

Hangi sistem daha iyi

Kankam ilk olarak ne bu sinir ikinci olarak amd istemiyorum demesem bile orda başlıktada yazıyor hangi iki sistemi almalıyım diye ha sen itopyadakini yada incehsaptakini al daha iyi yönleri v.b falan dedikten sonra ama son kararım olarak bu sistemler yerine tebilondaki sistemi alabilirsin...
  6. M

Mpk işlemci ile tray işlemci arasındaki fark

Anladım yardımınız için çok teşekkür ederim iyi günler dilerim.
  7. M

Hangi sistem daha iyi

Öncelikle yardımınız için teşekkür ederim ssd 1 tb yapamayı düşünmüyorum yakın zamnada çünkü param sisteme zar zor yetiyor anakartı neden değiştirmeyi önerdiğini öğrenebilir miyim? Ve galiba 7600 ghz olarak daha iyi 3.8 yazıyor yani açıkcası şimdilik kararım itopyadan yana verdim pazartesi...
  8. M

Farklı bir stok fan mı takılır yoksa aynı stok fanı mı takarlar bir yerde ellerinde boş fanları takarlar gibi bir yazı okudum 1725718195 O işlemcinin Soğutucusu mu geliyor
  9. M

Stol fan takmıyorlar mı tray işlemciye 1725716828 Tray işlemciye soğtucu takmıyorlar o zaman öyle boş mu geliyor
  10. M

Başlıktada gördüğünüz gibi tray işelmci ile mpk işlemcinin arasındaki fark nedir hangisi daha iyi olur hangisini tercih etmeliyim sizce?
  11. M

Hangi sistem daha iyi

Dostum ben 2 sistemden hangisini tercih etmeliyim haklında soru sordum sen bana yeni sistem öneriyorsun ayrıca amd ekran kartı istemiyorum
  12. M

Hangi sistem daha iyi

https://www.incehesap.com/warrior-silver-pbm-hazir-sistem-fiyati-46114/#tabs Eğer sizde baktıysanız sisteme msı ekran kartı 2 fanlı ve işlemcisi tray işlemci ssd olarak da msi. https://www.itopya.com/planet-rapid...8gb16gb-ddr5512gb-nvme-m2-_h24897#kategori_20 bu sistemin ekran kartıda...
  13. M

İki sistem arasında hangisini tercih etmeliyim

https://www.incehesap.com/warrior-silver-pbm-hazir-sistem-fiyati-46114/#tabs Eğer sizde baktıysanız sisteme msı ekran kartı 2 fanlı ve işlemcisi tray işlemci ssd olarak da msi...
  14. M

İncehesap stoklar ne zaman yenilenebilir

Böyle önereceğiniz bi sistem var mı güzel oyun oynatacak
  15. M

İncehesap stoklar ne zaman yenilenebilir

Neden? 1724951807 Amd ekran kartı istemiyorum
Geri