Arama sonuçları: *

1. D

2000TL Civarı Mouse Önerisi

Biraz uzak doğu markalarına güvenemediğimden ötürü, birazda şekline ve tarzına olan hayranlığımdan dolayı tercihimi Razer Basilisk V3 X HyperSpeed'den yana yaptım bu gün siparişini geçtim amazon üzerinden. Teknolojisi biraz eski, ağır bir mouse olsa da tutuş şeklime daha uygun olduğundan dolayı...
  2. D

İlk defa gamepad alacağım

Hocam ben 3-4 ay önce kardeşim için 8Bitdo Ultimate 2C wireless aldım 2K civarlarınaydı. Xbox dizilimi ancak benim hoşuma gitti kullanımı, drift sorunu vs yaşamadım henüz, jiroskopu yok modelin. Arkdaşımdan da bildiğim Wraith sitesi üzerinden fantech revolver 3 almıştı 1.7k falandı sanırım...
  3. D

Hocalarım, 2.elden temiz gibi duran Steelseries Rival 3 Wireless buldum 1K diyor, biraz eskidiğini biliyorum ama fiyat olarakda oldukça ucuz. 2yıllık cihazmış ancak 4-5 ay kadar kullanılmış aktif. F/P olarak şans verilirmi buna bilemedim sürekli mouse alacak halim yok almışken uzun süre...
  4. D

Hayırlı olsun hocam, varmı gözüne ilişen kusuru ona göre tercih yapiyim bende A9Plusa doğru kaydım baya ama hala seçemedim, aklımıda karıştırıyo birazcık o kadar hafif olması vs. Sinirlenip masaya vursam durumu vahimmi mesela malzeme kalitesi olarak.
  5. D

Hocam siz hangisini tercih ettiniz, Darmoshark M3 V2 diye bir model ilişti birde gözüme sitede bakarken o nasıldır bilen hocam varmı.
  6. D

Hocam model teknik anlamda çok başarılı gerçekten. Kişisel olarak şuan kullandığım mouse'da çok küçükte olsa bir başparmak desteği var hafif bir curve sayesinde ve çok alıştım. ATK modellerinin o dik inişiyle rahat edemem diye düşünüyorum, sensör ve mcu olarak benzer fiyatta rakibi olabilecek...
  7. D

Selamlar, yeni bir mouse arayışına girdim ancak forumda 2k civarına açılan bütün konularda tek bir model baskın gelmiş gibi gözüküyor. Ancak wraith sitesinden ve bu tarz sitelerden alışveriş yapmaya biraz mesafeliyim o yüzden yeni bir konu açma ihtiyacı hissettim. İlk düşüncem ucuz olduğundan ve...
  8. D

Yardım Günlük Kullanım Laptop Önerisi 15-20K

Hocam hiç duymadığım bir marka ama özellik olarak iyi duruyor. Tanımadığım bir marka olduğu ve yorumu da bulunmadığı için tercih etmeyeceğim sanırım ama teşekkürler.
  9. D

Yardım Günlük Kullanım Laptop Önerisi 15-20K

Merhabalar başlıkta belirttiğim gibi bütçeyi 20K ya kadar düşünebiliriz ancak ofiste sınırları zorlamaya çok gerek yok 15K civarı atılacak F/P laptoplar daha iyi olur. Öncelikle çok hoşuma giderek bu tarz bir bilgisayar almıyorum, yüksek seviye ekran kartlı bir bilgisayar istiyordum...
Geri