- Bütçe
- 2000
İyi günler herkese. Aktif olarak Buds FE kullanıyorum ancak şu aralar ders çalışmaktan falan uzun süreler takmaya başladım ve kulağımı ağrıtmaya başladı, bende bu süreçte kulağım dinlensin diye kullanabileceğim terletmeyecek, gürültü engellemesi olan ve ucuz bir kulaküstü kulaklık almaya karar verdim. Ana kulaklığım olmayacağını düşünüyorum bilgisayarda video izlerken, müzik dinlerken ve chill oyunlar oynarken kullanabileceğim ucuz bir kulaklık arayışındayım.
Bütçede çok açılmamayı planlıyorum ancak 2 aya sıkıntı çıkaracak bir şeyde olmasın isterim, piyasaya hakim olmadığımdan ve fiyatlar son araştırdığım zamandan beri altüst olduğu için bir fiyat veremiyorum, isteklerim için ne kadar gerekir hakim değilim çünkü. Şimdiden önerileriniz ve yardımlarınız için teşekkürler.
Bütçede çok açılmamayı planlıyorum ancak 2 aya sıkıntı çıkaracak bir şeyde olmasın isterim, piyasaya hakim olmadığımdan ve fiyatlar son araştırdığım zamandan beri altüst olduğu için bir fiyat veremiyorum, isteklerim için ne kadar gerekir hakim değilim çünkü. Şimdiden önerileriniz ve yardımlarınız için teşekkürler.