Çözüldü✓ F/P Kulak Üstü Kulaklık Önerisi

Doovakhin

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
2000
İyi günler herkese. Aktif olarak Buds FE kullanıyorum ancak şu aralar ders çalışmaktan falan uzun süreler takmaya başladım ve kulağımı ağrıtmaya başladı, bende bu süreçte kulağım dinlensin diye kullanabileceğim terletmeyecek, gürültü engellemesi olan ve ucuz bir kulaküstü kulaklık almaya karar verdim. Ana kulaklığım olmayacağını düşünüyorum bilgisayarda video izlerken, müzik dinlerken ve chill oyunlar oynarken kullanabileceğim ucuz bir kulaklık arayışındayım.
Bütçede çok açılmamayı planlıyorum ancak 2 aya sıkıntı çıkaracak bir şeyde olmasın isterim, piyasaya hakim olmadığımdan ve fiyatlar son araştırdığım zamandan beri altüst olduğu için bir fiyat veremiyorum, isteklerim için ne kadar gerekir hakim değilim çünkü. Şimdiden önerileriniz ve yardımlarınız için teşekkürler.

arkadaşım bana Havit Gamenote 2002P önermişti alınır mı bilmiyorum videolarını izliyorum

Amazon Depoda denk geldim ve 1500TL'ye H3 Pro aldım, fiyatı uygun geldi ve özellikleri isteklerim açısından yeterli gibiydi forumda da biraç detaylı incelemesi bulunuyor kararımda etkili oldu, teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,849
Üyeler
196,825
Son üye
ylmz5667
Geri