Arama sonuçları: *

1. M

❌İndirim Bitti! (OUTLET) 13 ve 11 inç ipad air(m2) magic keyboard türkçe 1999 TL!

benimki hala hazırlanıyor gözüküyor. paylaşan arkadaşa teşekkür edeyim. bayadır bakıyordum bu tarz bir klavye amazon depoda kovaladım ama air 5 için düşürememiştim ki iyiki düşmemiş çok çok daha uyguna almış olduk burdan.
  2. M

❌İndirim Bitti! (OUTLET) 13 ve 11 inç ipad air(m2) magic keyboard türkçe 1999 TL!

Yani kartla aldırmadı havale ile aldırdı en son bakalım ne çıkacak
  3. M

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Kameraya denk gelen var mı ya ? Webcam ? Online sertifika sınavlarında vs kamera istiyorlar en son 15 yıllık a4 cam ile girdim zor gözüküyordum :D Varsa uygun bişey halledelim onu da
  4. M

Piyasa fiyatına %20 değil hocam zaten piyasanın bi tık altında satılıyor bu ürünler. üstüne %20 koyuluyor. sıfır fiyatına listelenmiyor. Ama ihtiyacı olan için güzel. Gereksiz harcamaya girince mantığı kalmıyor.
  5. M

Valla hocam ben geçen sene aldım bunu incehesaptan ilk geldi ölü pikselliydi. iade ettim tekrar aldım yine ölü pikselli geldi sonra göndermedim tekrar. Şuan ölü piksel yayılması gibi bir durumda olmadı ama ekranda çizgiler vs çıktı altta başladı yukarı doğru yürüyor servis işi var ama üşendiğime...
  6. M

🔥İndirim Yandex 3 Aylık Tod Kampanyası

Bu kodların geçerlilik süresi var mı ? örnek veriyorum 3 4 hesaptan alıp 1 sene kullanamaz mıyız :D
  7. Amd Ryzen 7 7800X3D | Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Garantili

Satılık Amd Ryzen 7 7800X3D | Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Garantili

İhtiyaç fazlası nedeniyle satılıktır. Sistem özenle toplanmış, yüksek performanslı, serin çalışan ve tamamen sessiz bir sistemdir. Tüm bileşenler tek tek sıfır alınmıştır, kutuludur ve aktif garanti kapsamındadır. 2K – 4K çözünürlükte ultra ayarlarda oyun oynamak isteyenler için birebirdir...
    75,000.00 TRY
  8. M

🔥İndirim RTX 4070 SUPER 26.800 TL

Siz hakkınızı almışsınız. Bunun için paylaşım yapmanıza gerek yok zaten. Olması gereken o. Önerdikleri kartlardan biri o model içerisinde giriş seviyesi sayılabilecek bir kart. Diğeri ise o kartın dengi değil. Ayrıca insanların problemini paylaşıp destek almak istemesi veya farklı kişilerin aynı...
  9. M

Yani oradan sonuç çıkması 2 3 ay sürüyor. O kadar süre kartım olmadan beklerim derseniz neden olmasın Adama alt model kart önerip ne kadar haklı olabilirler tartışılır. Eğer ikamesini veremiyorlarsa mislini vermek durumundalar zaten. Orada ya aynısını veya üst modelini istemesinden doğal bir...
  10. M

Yarın öbürgün kartta sorun çıkınca size 4060 vermeye çalışabilirler dikkat edin.
Geri