Arama sonuçları: *

1. I

Corsair Void Elite Wireless EQ ayarları nasıl olmalı?

kardeşim eğer görürsen aynı kulaklıığ aldım corsair icue uygulaması kulaklığı görmüyor delirmek üzereyim heerşeyi denedim yardımcı olurmusun
  2. I

İCue uygulaması void elite wirelees

arkadaşlar kulaklık şimdi geldi voil elit wirelles corsair icue uygulamsında bir türlü göremiyorum kulaklığı heerşeyi denedim yardımcı olurmusunuz
  3. I

Corsiar wirelles kulaklık

yani tipi hoşuma gitti sesle ilgilide sıkıntı olmaz diyosunuz zaten corsair kalitesi iyidir diye düşünüyorum hyperx birazdaha zorluyo beni şuan için alınabılır bi kulaklıkmı onu sormak istedim ses kalitesi oyun için kullanıcam çoğunluk mikrofonda önemli
  4. I

Corsiar wirelles kulaklık

arkadaşlar merhaba Corsair Void Elite RGB 7.1 Surround Kablosuz Beyaz Gaming Kulaklık almayı düşünüyorum bütcem max 4.500 arası kablosuz almak istiyorum sadece oyun oynuyorum ayak sesi kasmak önemli benim için bide şuanki kulaklığımda dip ses var artık nefret ediyorum corsairin iyi bi marka...
  5. I

ARGB Fan Kontrolcüsü Bağlantı Yardımı

tamam anladım kumanda bozulma durumu olursa yenisi alınabilirmi varmıdır aynı frekansda çalışan kumandalar?
  6. I

anladım ozaman direk hız tuşunu iptal ediyorum sys fan a takıp hem kumandadan hemde biosdan ayarlarım fan hızını kumanda bozulunca kumanda alabiliyormuyuz acaba? çünkü çok sağlam olmuyor bunların kumandası
  7. I

denerim eğer olmassa anakart ta Sys Fan1 soketine takarım biosdan hızını ayarlarım doğrumu? ışıkları ise değidiniz gibi reset girişine renk değiştirme tuşunun kablosunu bağlicam bu sayede renk değişebilicek fanlarda 1734095980 kumandadan hız ayarı yapılıyordur eğer kumanda bozulursa kumanda...
  8. I

PMW girişi var anakarta takınca system fan soketi biosdan kontrol ediliyormuş ama bende tuş var tuşun kablosunu PMW çıkışına takarsam anakarta takmak yerine tuşa ayarlaya bilirim bence?
  9. I

PWM kablosunu normalde system fan 1 e takıyoruz biosdan kontrol ediyoruz hızlarına ama bende tuş var tuşun kablosunu PWM girişine taksam fanların hızını kontrol edebilirim gibime geliyor bilemedim
  10. I

MSI PRO A620M-E 6000MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI VGA mATX Anakart desteklemiyor ben onu sormamıştım reset yerine renk değiştirme tuşunu bağladığım zaman renk değiştirebilicem ayrıyetten kumanda ile geliyor bide kasamda fan hızı tuşu var bu kontrolcü ile fan hızı kablosunu nereye bağlamam...
  11. I

2ci mönitör fps düşüşü

hiç denemedim yapmadım
  12. I

Arkadaşlar merhaba temudan bunu ve 5 tane a argb kasa fanı aldım kasamda fan hızı yönetmek için tuş var bu tuşu hangi girişe takarsam fan hızını kontrol edebilirim kasamda ışık tuşuda var onu nereye takıcağımı biliyorum reset soketine ama fan hızı tuşunun kablosunu nereye takıcam bilmiyorum ürün...
  13. I

2ci mönitör fps düşüşü

yani ana monitörü ekran kartına 2ci ise işlemcinin ekran kartına bağlarsam sorun çözülürmü?
  14. I

2ci mönitör fps düşüşü

tamamdır sağol
  15. I

2ci mönitör fps düşüşü

tamam zaten oyun için birinci mönitör ekran kartına bağlı olucak 2ci mönitör için diyorum yüzde 40 ekran kartımdan almasın işlemcinin erkan kartını kullansın o mönitör
  16. I

2ci mönitör fps düşüşü

dostum eğer anakarta takarsam yani işlemcinin ekran kartını kullanırsam fps düşüşü yaşamam gibi 1733600385 2ci mönitörüm için zaten yüke binmicek video felan izliyorum
  17. I

2ci mönitör fps düşüşü

merhaba arkadaşlar 1 ay önce monitör aldım yeni diğeride 60 hz 1ms 2ci mönitöre yapayım dedim ama onuda çalıştırığımda fps düşüşü yiyorum acaba ryzen5 7600 ün grafik kartına bağlasam üstünde hava soğutma var güzel thermalright ın acaba fps droplarım düşermi 2ci erkanda sadece video felan...
  18. I

SSD aldım ama yeni basit birim yapamıyorum

çok teşekkür ederim sorunu çözdüm kullanmaya başlayacağım
  19. I

teşekkür ederim dostum ama henüz kullanamadım arkadaşın cevap vermesini bekliyorum yanlış bir şey yapmiyim 😅
  20. I

Günaydın kardeşim arkadaş sağ olsun ya ama gpt mi mbr mi yapayım diski bilemedim M2.SSD
Geri