Arama sonuçları: *

1. K

3ü arasında kararsız kaldım :/

Beyaz bir monitor arıyorsanız rampage bu fiyat icin gayet iyi, performans olarak g274 ü tercih ederdim kesinlikle. Sistemim beyaz olduğu için ben rampage monitoru almıştım gayet memnunum performansından. Donanım arşivinin de videosu var bu monitorle, izlemek isterseniz.
  2. K

BU SİSTEM ALINIR MI?

ssd gen3, gen4 (pcie4) 1tb ile değiştir derim (ramleri de değiştirebilirsin sana kalmış cl30 6000le falan) bu sistemi alacaksan, onun dışında fiyatı makul bence alınabilir
  3. K

ryzen 7500f - RTX 4060 sistem

hocam 7500f i undervoltla dizginleyip (ben şu an öyle kullanıyorum 4200mhz ye 1V veriyorum) kullanabilirsiniz biraz. sıcaklık değerleri oyunlarda 63-64 derece, (spiderman remastered, cyberpunk 2077 days gone vs oynuyorum) max yük altında 78 derece. Bence soğutucu parasını sisteminize yatırım...
  4. K

rtx 4070 li bir hazır sistem buldum yanına uygun monitör,klavye seçtim nasıldır?

Dostum, yazdığın dil ofansif. Ben de biliyorum 6k'ya önerdiğim monitörlerin performansının üst düzey olmadığını ama böyle de bir opsiyonun olduğunu söyledim (çünkü bahsettiğimiz sistem bariz bir şekilde en uygun 2k monitore gider) ve bulabildiğim en ucuzları attım arkadaşa. Senin, bence bunların...
  5. K

rtx 4070 li bir hazır sistem buldum yanına uygun monitör,klavye seçtim nasıldır?

kardeşim sen okuduğunu anlamıyor olabilir misin acaba? adam 5k ya 2k monitor (benim kullandığıma benzeyen) var mı diye sordu bulabildiğim en ucuzları attım. sen kendi küçük dünyanda ne yaşıyorsun bilmiyorum ama 5k ya bundan daha fazlasını öneremem.
  6. K

adam 5k ya yakın var mı diye sordu bulabildiğim en ucuzları attım? performansını zaten göz önünde bulundurarak atmadığımı adamın 5k ya yakın var mı dediğinden çıkarman lazımdı.önerdiğim monitorün en iyi olduğunuda söylemedim ayrıca, kendim kullandığımı belirtttim ve memnun olduğumu söyledim...
  7. K

https://www.hepsiburada.com/cube-27-cube-pa-27v165f-va-1ms-165hz-hdmi-dp-2k-qhd-2560x1440-freesync-yukseklik-ayari-vesa-pivot-rgb-siy-p-HBCV000068UN06?magaza=PcKolik&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.78...
  8. K

Aşağıdaki hazır sistemler fiyatlarına göre uygun mudur?

hocam merak ettim ne yaptınız aldınız mı acaba bu sistemlerden birini?
  9. K

ssdi yi crucial olanı yapmanızı tavsiye ederim ayrıca, pcie4 teknolojisi var. kioxia pcie3. anakartı da 776tl farkla b650 ye geçirirseniz VRM inize soğutma bloğu ve +1 ssd slotu elde etmiş olursunuz. bu 4070 li sistemi alacaksanız bence 2k monitor bakın, bu sistemin hakkı bence 2k dir çok rahat...
  10. K

8400f l3 önbelleği 16mb baya sıkıntı oyun için, 7500f e geç derim 32mb ve sistem gereksiz pahalı. https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx4070-oc-12g-a620m-k-500gb-ssd-16gb-ram.html özelleştirip cok daha iyi yapabilirsiniz.
  11. K

Yaptığım sistem sanırım darboğaz yapacak, öneriniz ne olur?

hocam bütçeniz 47k ya çıkıyorsa 4070 superlı/4070 li bir sistem bakalım size bence. https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx4070-oc-12g-a620m-k-500gb-ssd-16gb-ram.html gördüğüm kadarıyla en ucuz ddr5 4070 li sistem bu, biraz özelleştirince gayet iyi olur.
  12. K

Vatandan aldığım hazır sistemde aşırı ısınma problemi

hocam şimdilik işlemciyi pişirmemek adına undervoltage yapmanızı tavsiye ederim ciddi anlamda sıcaklıklar düşer, FPS kaybınız da olmaz.
  13. K

Vatandan aldığım hazır sistemde aşırı ısınma problemi

bu sistemi geçen ay 39k ya aldım vatandan ve oyun içi cpu 63/64 derece, bilgisayar açıldığında ise cpu sıcaklığı 47-53 arası gidip geliyor. termal macun konusunda kötü bir yorum yapamam çünkü belli ki benim sistemime yeterli miktarda kaliteli macun sür ülmüş, ya da orta kalite onu zaman...
  14. K

7600x ısınma sorunu acil

ısı değeri gerçekten yüksek sıvı soğutucuyu yanlış takmış olabilirsiniz gerçekten. Eğer bu yüksek ısı devam ederse bilgisayarı sabit bir hıza sabitleyip voltajı düşürün bence (undervoltage) örn: 4200mhz ye 1V veriyorum ben 7500f işlemciye yük altında max 78 derece görüyor stok işlemci soğutucuyla.
  15. K

RTX 4070 Super işlemci tavsiyesi

hocam fiyatlar hemen hemen aynı ise 7600 alınır kesinlikle
  16. K

RTX 4070 Super işlemci tavsiyesi

7500f ile 7700 arasında 2.500tl fark var, alacağınız fps artışı ise 5/10fps. youtubedan 7500f vs 7700 yazarak aratıp videoları izleyip siz de karar verebilirsiniz. Bence değmez,7500f daha f/p.
  17. K

Merhaba Arkadaşlar bana 35-000 bandında sistem toplama önersi verirmsiiniz

Geçen ayın 25'inde Vatan Bilgisayar'dan şu sistemi 39K'ya sipariş verdim: AMD R5 7500F + RTX 4070 Super + ASUS B650M R + 1TB PCIe 4.0 SSD + Thermaltake S200TG beyaz kasa ve dual channel 16GB RAM. Aldığım bu sistem, sizin gösterdiğiniz 4070 + 7500F'li sistemden oldukça iyi çünkü SSD'de PCIe 4.0...
  18. K

Yardım 7500F Bu sekilde sogutulur mu

Thermaltake S200 TG kasamda 7500F işlemci ve 4070 Super ekran kartı kullanıyorum. BIOS'tan işlemci hızını 4200 MHz olarak ayarladım ve voltajı 1V olarak sabitledim. Bu ayarlarla yük altında işlemci sıcaklığı maksimum 78 dereceye çıkıyor. Şimdilik idare etmek istiyorsanız, bu yöntem iyi bir çözüm...
Geri