Ferhat ÜZÜM
80+
- Reaksiyon skoru
- 59
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende o yüzden almak istiyorum şuan fp ürün phantom spirit gözüküyorSiz bilirsiniz hocam güzel soğutucu
Bende o yüzden almak istiyorum şuan fp ürün phantom spirit gözüküyorSiz bilirsiniz hocam güzel soğutucu
Se224-xt alabilirsinKasa Termalright s200 https://www.vatanbilgisayar.com/the...s-argb-4x120mm-fanli-midt-atx-siyah-kasa.html bu kasanın üstüne egzoz fan yapsam stok soğutucu ile yeterli olur mu
Bende 1.150 yaptim sorun çözüldü max 74 u gördüm furmack de 90 üstü oldu o da mhz düşürecek kadar değil phantom spirit buldum onu alacam 2 haftaya kadarThermaltake S200 TG kasamda 7500F işlemci ve 4070 Super ekran kartı kullanıyorum. BIOS'tan işlemci hızını 4200 MHz olarak ayarladım ve voltajı 1V olarak sabitledim. Bu ayarlarla yük altında işlemci sıcaklığı maksimum 78 dereceye çıkıyor. Şimdilik idare etmek istiyorsanız, bu yöntem iyi bir çözüm olabilir ve FPS'de çok fazla düşüş yaşanmaz. AMD işlemciler genellikle gerektiğinden fazla elektrik çekiyor. İyi bir işlemci soğutucusu alana kadar, bu ayarlarla işlemcinizin aşırı ısınmasını engelleyebilirsiniz. Örneğin, Spiderman Remastered ve Days Gone gibi oyunlarda, bu ayarlarla işlemci çekirdek sıcaklıkları maksimum 63-64 dereceye çıkıyor.
Bende phantom spirit almayı düşünüyorumaynı kasa aynı işlemci bende var manyak gibi yanıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
stok hiç bir işe yarıyor bende şunu almayı düşünüyorum https://www.akakce.com/islemci-sogu...ss-assassin-120-se-argb-fiyati,277759349.html
Teşekkürler soğutucu buldum alicam idareden 1.150volt a çektim işlemciyiSe224-xt alabilirsin
hocam vatanda ki sistemi kullanıyorsunuz sanırım soğutucu olarak şunu taksam kasaya sığar mı bilginiz var mı acabaThermaltake S200 TG kasamda 7500F işlemci ve 4070 Super ekran kartı kullanıyorum. BIOS'tan işlemci hızını 4200 MHz olarak ayarladım ve voltajı 1V olarak sabitledim. Bu ayarlarla yük altında işlemci sıcaklığı maksimum 78 dereceye çıkıyor. Şimdilik idare etmek istiyorsanız, bu yöntem iyi bir çözüm olabilir ve FPS'de çok fazla düşüş yaşanmaz. AMD işlemciler genellikle gerektiğinden fazla elektrik çekiyor. İyi bir işlemci soğutucusu alana kadar, bu ayarlarla işlemcinizin aşırı ısınmasını engelleyebilirsiniz. Örneğin, Spiderman Remastered ve Days Gone gibi oyunlarda, bu ayarlarla işlemci çekirdek sıcaklıkları maksimum 63-64 dereceye çıkıyor.