Arama sonuçları: *

• Users: Yujin
  • Order by date
  1. Y

KTC MONİTÖR 6871 TL🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Kuponlar bitti herhalde bende 7371 tl gözüküyor
  2. Y

🔥İndirim Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah YENİDEN STOKLARDA

phantom spiritten iyi mi bu ben onu almıştım aynı fiyata
  3. Y

KONU KILIT

Sıfırdan hesap açıp alsak ban yeme gibi bir sıkıntı olur mu geçen sene fc25 i bu şekilde almıştım bi sıkıntı olmadı ama hesap eskiydi.
  4. Y

Ryzen 5 5600x sistem 600w psu yeterli olur mu

Anakartım asrock b450m hdv 4.0 hocam biosum u 1-2 ay önce güncellemiştim beta olmayan sürümler haricinde son çıkanı kullanıyorum
  5. Y

Sağolun hocam, işlemciye overclock yapmamı önerir misiniz darboğazı engellemek adına. 5600 veya 5600x te de darboğaz olacak çünkü bunu gözlemledim AAA olmayan oyunlarda özellikle
  6. Y

Kral sağol cevapladığın için 2. El almayı düşünüyorum sarı sitede fiyat farkları 400tl kadar 5600x 0.2 ghz daha fazla oc yapabilir miyim bu psu ile bilemiyorum amacım darboğazı olabildiğince azaltmak RX 9060 XT nin gücünü tam kullanmak istiyorum
  7. Y

Cpu: Ryzen 5 2600 Gpu: RX 9060 Xt Ram: 2x8 16 Depolama: 480gb ssd ve 1tb m2 ssd Psu: Highpower 85+ bronze 600w Arkadaşlar şuan bu sistemi kullanıyorum sistemim darboğaz yaptığından dolayı işlemci upgrade i yapacağım 5600 veya 5600x alacağım büyük ihtimalle 3 işlemcinin de tdp değeri 65w yazıyor...
  8. Y

Rx590 ekran kartı bloğunu sökmek için tornavida önerisi

Arkadaşlar bu ekran kartının vidalarını sökmek için tornavida önerir misiniz termal macununu değiştireceğim de , Yıldız denedim büyük geldi girmiyor yuvalara. Saatçi tornavidası var ufak o da yuvalara giriyor 2-3 tanesini söktüm fakat diğerlerini sökemedim boşa tur atıyor yardımcı olursanız...
  9. Y

Yardım Hangi gamepadi alacağımı seçemedim

Site güvenilir mi hocam ilk defa gördüm bir de vergi fiyata dahil mi 80 dolar gözüküyor
  10. Y

Alacağınız ürünün sadece kendi fiyatı 30 euro yu geçmez ise takılmaz
  11. Y

Hiçbiri gümrük güncellemesi geldi aliexpres amazon gibi sitelerden alacaksan gelmesi 21 Ağustosu geçeceğinden ekstra vergiye tabi tutulacaksın ürünün gümrükte kalabilir 30 euroyu geçtiği içim
Geri