İyi degil fakat cok fark yok.phantom spiritten iyi mi bu ben onu almıştım aynı fiyata
phantom spirit bundan bir çıtır daha iyi.phantom spiritten iyi mi bu ben onu almıştım aynı fiyata
Bende aldım fanda ses olmasına rağmen değişim sağlanmadı. İşlemcim ryzen 7 9700x soğutma performansı da oldukça düşük.bundan almıştım ve parasının hakkını kesinlikle veren bir soğutucu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bunun argbsiz olanı ile arasındaki tek fark argb
9. nesil ryzen bir işlemcide kullanıyorsunuz hocam benim sistemim r5 5600 ve ona hayli hayli yetiyor ki r5 7500f te kullanan bir arkadaşım var ve onda da sıkıntısız güzel bir performans gösteriyorBende aldım fanda ses olmasına rağmen değişim sağlanmadı. İşlemcim ryzen 7 9700x soğutma performansı da oldukça düşük. Alıntıyı görüntüle
Sistemin boş hali bu sıcaklık bu işlemciye fazla.
Hocam az bilgilenin bu işlemci zaten az güç ve düşük ısı vadediyor.9. nesil ryzen bir işlemcide kullanıyorsunuz hocam benim sistemim r5 5600 ve ona hayli hayli yetiyor ki r5 7500f te kullanan bir arkadaşım var ve onda da sıkıntısız güzel bir performans gösteriyor
fsp mp7 bakabilirsiniz 4 slotun hepsi gozukuyor. fiyati 1800 lira olmasi lazim.Be de 4 ram slotu var ne kadar kapatiyor önünü
Bende 7800x3d var bu soğutucuyu kullanıyorum brave 15 sekme açık 43 derece şuan .Bende aldım fanda ses olmasına rağmen değişim sağlanmadı. İşlemcim ryzen 7 9700x soğutma performansı da oldukça düşük. Alıntıyı görüntüle
Sistemin boş hali bu sıcaklık bu işlemciye fazla.