Arama sonuçları: *

• Users: haryn
  • Order by date
  1. haryn

é (") Tuşum Sadece Basılı Tutunca Çalışıyor

Bugün yan harddiskime pardus kurdum ve sıkıntısız çalıştı yani donanımsal bi sıkıntı yok windowsumda sıkıntı format atsam gecer büyük ihtimal bakalım üşenmedim bi zaman atabilirim.
  2. haryn

öyle yapacağım fazladan bir diskle linux üzerinden deneyecegim
  3. haryn

yine aynı hiç bir mantıklı açıklama bulamıyorum
  4. haryn

@Agathe Shor zahmet verdim sağol benim yolun sonu format gibi gozukuyor. teşekkür ettim hocam minnettarım
  5. haryn

Lenovo İdeapad 3 Özellikler aşşağıdaki gibi
  6. haryn

buda olmuyor bu tüm tuşlar için geçerli yapıyor aynı ayarı
  7. haryn

şimdi size daha komiğini sçyleyim ekran klavyesinde bile aynı durum mevcut :D :D :D :D
  8. haryn

""" hızlı getirme diye bişey yok orda 1706570303 yok hala bi işe yaramadı çok saçma
  9. haryn

adam çözüme fn+q falan yazmış bende fn+q bilgisayarın fan modunu değiştiriyor :D
  10. haryn

denedim geldim şuan cmdden yaptırdığı şeyi bi işe yaramadı aynı. diğerini deneyemiyorum link eski
  11. haryn

deniyorum teşekkürederim
  12. haryn

https://photos.app.goo.gl/TfdGDyPErUFBeg9Q6 şurdan izleyebiliyorsanız bakın.
  13. haryn

bekle videosunu atayım 1706568927 hocam laptop klavyesi + 3 klavye denedim hepsinde aynı
  14. haryn

Hayır sadece é ve " var fnlerin hepsi f1 f12 arasında mesela size yazmak icin bastıgımda bisey olmuyor basılı tutuyorum 3-4 tane cıkıyor siliyorum öyle yapıyorum. 1706568836 tahminimce windowsumda bi sıkıntı var en son format atmadan once böyle bişey yoktu ama format atmadan halletmenin bi...
  15. haryn

driverlarım güncel gözüküyor şuan ama cok sinir bozucu oldu bu durum. yinede teşekkürler
  16. haryn

bende hiç bi kaynakta hiç bişey bulamadım format atsam duzelir diye düşünüyorum ama çok üşeniyorum.
  17. haryn

Arkadaşlar Esc tuşunun altındaki é yani " tuşum bikere basınca calısmıyor ama basılı tutunca çalışıyor laptopun kendi klavyeside böyle 3 farklı klavye denedim onlardada böyle bunun bir ayarı vs. var mı araştırdım bulamadım bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim bi sonraki donem kodlama derslerim...
  18. haryn

1050 Tİ Driver Problemleri

Format atıp driveri tekrar kur bence tam bilmiyorum
  19. haryn

Minecraft Nasıl FPS Arttırırım

Optifine
  20. haryn

GTX 550 Ti 1GB Alınır mı?

tahmin ettim
Top Bottom