Arama sonuçları: *

1. M

Black myth wukong Vs god of war Ragnarok

Oyun ilerledikçe souls olmaya evriliyor bence ama kolaylaştırmak için bazı çakalıklar var bende hesap kiraladım itemsatıştan Thonnybravo ilk başta geç döndü ama oyunu sorunsuz oynatı .
  2. M

Offline steam hesabı almak ne kadar mantıklı ?

O hesaplar dolu oluyor bende baktım ama girince yüklenene kadar atıyormuş(oyun içindede aynı şekilde) bir sürü sorun ben uğraşamadim gitim 150 verip item satıştan Thonnybravo satıcıdan aldım geç ulaştırdı ama oyunu bitirdim 1 kere bile atmadı.
  3. M

Black myth wukong Vs god of war Ragnarok

wukong grafik olarak baya iyi ama harbi harita tasarımı ilginç. Bazı yerlere gidiliyormuş gibi gözüküyor ama görünmez duvar var (sanki yapacaklarmış zaman yetmemiş gibi). Bi de eyer bilgisayarınizın dili Türkçe ise aşırı bug var ama ingilizceye alınca bende bütün buglar kalktı bu da ilginç ...
  4. M

Son olarak bende önerdiğiniz satıcıdan aldım oyunu ve hiç sorun olmadan bitirdim biraz geç döndü mesajıma ilk başta şüphe etim ama sonuçta hizmet sağladı ve rahatlıkla oynadım sadece önemli bir not = SİZDE WUKONG OYNAYACAKSANIZ BİLGISAYARIN DILINI İNGILIZCE YAPIN ÇUNKÜ EYER TÜRKÇE İSE AŞIRI BUG...
  5. M

Usta kusura bakma dün biraz şüpheci davrandık biz bilgisayarı 3 kişi kulanıyoruz ve bir şey olduğunda direk suçlamalar oluyor bende onlara bir şey yapmadan hep haber ederim onlara . Sonradan konuştum onlarla denedim ama olmadı hayırlısıymış . Nazik davranışın için sağ ol açıklamak istedim...
  6. M

Şimdi black myth wukong dan bahsediyoruz . Elden ring dediğiniz gibi 25 doalra indirimde almıştım . 1724784632 Siteyide yazarsanız çok iyi olur güvenilirse ileride kulanırım
  7. M

Mining riski yok ama mesela ben elden ring indirdiğimde bilgisayar kasmaya başlamıştı direk bitirdikten sonra format atım zaman israfı birazda korsan. 1724783422 Ne kadara aldınız ? 1724783461 Satıcıyı paylaşırmısınız ?
  8. M

Eğer olabiliyorsa Iyi olur valla discord vereyimmi?
  9. M

A 60 dolar steam de 20 30 olasa alırdım belki . Indirimsiz çok bence 1724782527 1 ay bekleyecek pek zamanım yok okular açılacak ve yaz tatilinin son günlerinde biraz eğlenceli vakit geçirmek istiyorum. 60 70 tl var yorumlarda yüksek güvenilir mi? bilemedim
  10. M

Teşekürler yorumun için bende denemek niyetindeyim bakacağım saticıya
  11. M

Game pass kulandım 4 ay bayada bir oyun oynadım fakat dediğim gibi souls oyunları gelmiyor bende steam yada epicten alıyorum almadan öncede korsan oynıyordum . Şimdi ondan kurtulmak niyetindeydim eyer offline hesaplar çalışıyorsa .
  12. M

Merhabalar elden ring ilk çıktığında malesef o zamanın durum prk iyi değildi(öğrenci) korsan indirmek zorunda kaldım.Oyunu o kadar beğenmiştimki sabahlara kadar oynadım sarmıştı yani ardından indirime girdi ve direk aldımıştım bu yaz .Bu yazda black myth wukong denen bir oyun çıktı almak...
Top Bottom