❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Shein KZ IEM kulaklıklar 1-3 dolar

Neredeyse tüm sayfaları okudum son bir şey soracağım. Castor'un siyah versiyonu Bass versiyonu denilmiş. Düz Castor mu yoksa Castor Pro mu? Aralarında ne fark var çözemedim hangisini önerirsiniz?
castor pro biraz daha büyükmüş ama ses olarak bir tık daha iyi diyorlar lakin benim kulağım küçük diye ben harman veya bass versiyonunu almayı düşünüyorum hangisi daha iyidir bilemedim bass versiyonu çokmu tizleri keser acaba ? bilen varsa yardımcı olabilirmi ?

Sheinden alışveriş yapamıyorum yeni üyelik açtım hiçbir ürünü almama izin vermiyor bu adrese gonderilemez diyor bu sorunla karşılaşan var mı

Castor harman al. Bass istiyorsan yanına dawn alırsın
castor pro biraz daha büyükmüş ama ses olarak bir tık daha iyi diyorlar lakin benim kulağım küçük diye ben harman veya bass versiyonunu almayı düşünüyorum hangisi daha iyidir bilemedim bass versiyonu çokmu tizleri keser acaba ? bilen varsa yardımcı olabilirmi ?

Libra X yükseltilmiş Mikrofonlu versiyonu Alınır mı? 160 lira diyor kupon puan vs derken 177lira oluyor alınır mı?
Gündelik kullanıcam Laptopta Oyun oynarken kullanıcam bazen valo cs bazen rdr hikayeli oyunlarda.
pisces, edx pro, castor, edc pro, dawn var hangisi en iyisi?

Son düzenleme:
Castor harman al. Bass istiyorsan yanına dawn alırsın
Harman aldım çünkü arada fps oyunu giriyorum bass yükseltilmiş versiyonda adım sesleri tam duyulmuyormuş diye okudum reddite
Link bırakır mısın harman dediğiniz castor gri galiba
Headphone factory store
SHEIN'de harika bir mağaza gördüm, gel neler varmış bir bak!

Ben buradan aldım .umarım orjinaldir.

IMG_20250909_171224.webp

Castor geldi müthiş. Tizler, basslar kulak yormuyor tam istediğim gibi. Dc arkası müzik açtım güzel sesler karışmıyor. Yalnız bass ile tiz uyuşmuyor gibi geldi, ekolayzır denemem lazım. Oyunda henüz deneyemedim. Genel olarak bu fiyata çok iyi. Sıradaki olarak neyi denesem diye düşünüyorum. Tavsiyenizi alırım.

Alıntıyı görüntüle
Castor geldi müthiş. Tizler, basslar kulak yormuyor tam istediğim gibi. Dc arkası müzik açtım güzel sesler karışmıyor. Yalnız bass ile tiz uyuşmuyor gibi geldi, ekolayzır denemem lazım. Oyunda henüz deneyemedim. Genel olarak bu fiyata çok iyi. Sıradaki olarak neyi denesem diye düşünüyorum. Tavsiyenizi alırım.
hocam merhaba bilmediğim için soruyorum aynı castor aldımda kabloları takmadan önce kablo uçlarının hangisi sağ hangisi sol nerden bilebilirim yada bir önemi var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,457
Üyeler
183,839
Son üye
loa Loa
Geri