❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Shein KZ IEM kulaklıklar 1-3 dolar

yanlış kulaklığı almışsın hocam kz'nin böyle bir kulaklığı yok
Yanlış kulaklığı almadım hocam ürünün KZ olmadığını bilerek aldım zaten sadece bu ürün genelinde yorumları paylaştım kendimde zaten edc vardı diyorum orda

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
Yanlış kulaklığı almadım hocam ürünün KZ olmadığını bilerek aldım zaten sadece bu ürün genelinde yorumları paylaştım kendimde zaten edc vardı diyorum orda
bende de truthear hexa var sheinden castor pro aldım kz markasını merak ediyordum ama trde yurtdışına kıyasla aşırı pahalı diye almamıştım daha önce. bakalım aradaki farkı buraya yazarım tabi alış fiyatı olarak arada nerden baksan 10 katı fiyat farkı var

KZ Edx Pro vardı, KZ Dawn aldım geldi. Henüz denemedim ama kötü mü yaptım ki?

KZ Edx Pro vardı, KZ Dawn aldım geldi. Henüz denemedim ama kötü mü yaptım ki?
Edx ten kötü olsa bile yedek olarak kullanırsın
Yere düşünce bozuluyorlar çünkü

EDC pro almistim bugun geldi yaninda canta ve memory foam ucta yollamislar cok iyi

Ekler

• IMG_6496.webp
    IMG_6496.webp
    1.2 MB · Hit: 119
Dawn elime ulaştı ve muhteşem bir şey basslar kusursuz pasif gürültü engellemesi harika ve dışarıya hiç ses vermiyor
Hangi versiyonu aldınız? Adamlarda dawn deyince bile bir sürü model çıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

KZ Castor aldım 260-270'e geldi. 5 günde geldi kargo şaka gibi. Şuan ilk kullanımları yapıyorum ses seviyesi, tiz, bass gayet hoşuma gitti. Kulak üstü kulaklık içine takmak için almıştım fakat kulaklığın hacmi büyükmüş. Benim gibi kulağı küçük olanlar için kulakta durma konusunda zorlanabilir. Kabloyu kulaklığa takarken hafif kabloyu zorlamam gerekiyormuş zor taktım bükerim diye korktum.
Sizdeki hangi castor?

EDC pro almistim bugun geldi yaninda canta ve memory foam ucta yollamislar cok iyi
Hangi versiyonu aldınız? Adamlarda dawn deyince bile bir sürü model çıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizdeki hangi castor?
Castro bass versiyonu ile kz edx pro arasında kaldım . Edx pro arkadaşında atığı gibi yanında gelenler çok hoş ama castro sesi daha iyi diyorlar ve yapı kalitesi daha pre duruyor lakin baya büyük duruyor benimde kulaklarım küçük olurmu bilmedim . Arada kaldım yardımcı olabilecek varmı birini alacağım .

Castro bass versiyonu ile kz edx pro arasında kaldım . Edx pro arkadaşında atığı gibi yanında gelenler çok hoş ama castro sesi daha iyi diyorlar ve yapı kalitesi daha pre duruyor lakin baya büyük duruyor benimde kulaklarım küçük olurmu bilmedim . Arada kaldım yardımcı olabilecek varmı birini alacağım .
bass ağırlıklı istiyorsan castro al biraz daha dengeli istersen kz zsn pro 2 modeli de iyi gayet hatta daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,457
Üyeler
183,839
Son üye
loa Loa
Geri