Yanlış kulaklığı almadım hocam ürünün KZ olmadığını bilerek aldım zaten sadece bu ürün genelinde yorumları paylaştım kendimde zaten edc vardı diyorum ordayanlış kulaklığı almışsın hocam kz'nin böyle bir kulaklığı yok
Yanlış kulaklığı almadım hocam ürünün KZ olmadığını bilerek aldım zaten sadece bu ürün genelinde yorumları paylaştım kendimde zaten edc vardı diyorum ordayanlış kulaklığı almışsın hocam kz'nin böyle bir kulaklığı yok
Numaraları meşgul çalıyor mail attım şikayet açtım bakalım durum ne olacak. Yaptıkları harbi iş değil.O nasıl iş .d
bende de truthear hexa var sheinden castor pro aldım kz markasını merak ediyordum ama trde yurtdışına kıyasla aşırı pahalı diye almamıştım daha önce. bakalım aradaki farkı buraya yazarım tabi alış fiyatı olarak arada nerden baksan 10 katı fiyat farkı varYanlış kulaklığı almadım hocam ürünün KZ olmadığını bilerek aldım zaten sadece bu ürün genelinde yorumları paylaştım kendimde zaten edc vardı diyorum orda
Edx ten kötü olsa bile yedek olarak kullanırsınKZ Edx Pro vardı, KZ Dawn aldım geldi. Henüz denemedim ama kötü mü yaptım ki?
40-50 liraya gelmedi mi? Ne kaybedersiniz ki? Bence deneyip karşılaştırın.KZ Edx Pro vardı, KZ Dawn aldım geldi. Henüz denemedim ama kötü mü yaptım ki?
Haber etmeden bir şey yapmadan kafalarına göre iade nasıl oluşturabilirler saçmalıkNumaraları meşgul çalıyor mail attım şikayet açtım bakalım durum ne olacak. Yaptıkları harbi iş değil.
Hangi versiyonu aldınız? Adamlarda dawn deyince bile bir sürü model çıkıyorDawn elime ulaştı ve muhteşem bir şey basslar kusursuz pasif gürültü engellemesi harika ve dışarıya hiç ses vermiyor
Sizdeki hangi castor?KZ Castor aldım 260-270'e geldi. 5 günde geldi kargo şaka gibi. Şuan ilk kullanımları yapıyorum ses seviyesi, tiz, bass gayet hoşuma gitti. Kulak üstü kulaklık içine takmak için almıştım fakat kulaklığın hacmi büyükmüş. Benim gibi kulağı küçük olanlar için kulakta durma konusunda zorlanabilir. Kabloyu kulaklığa takarken hafif kabloyu zorlamam gerekiyormuş zor taktım bükerim diye korktum.
Gri kablo olan model aslında tam gri değil beyaz.Hangi versiyonu aldınız? Adamlarda dawn deyince bile bir sürü model çıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sizdeki hangi castor?
EDC pro almistim bugun geldi yaninda canta ve memory foam ucta yollamislar cok iyi
Castro bass versiyonu ile kz edx pro arasında kaldım . Edx pro arkadaşında atığı gibi yanında gelenler çok hoş ama castro sesi daha iyi diyorlar ve yapı kalitesi daha pre duruyor lakin baya büyük duruyor benimde kulaklarım küçük olurmu bilmedim . Arada kaldım yardımcı olabilecek varmı birini alacağım .Hangi versiyonu aldınız? Adamlarda dawn deyince bile bir sürü model çıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sizdeki hangi castor?
bass ağırlıklı istiyorsan castro al biraz daha dengeli istersen kz zsn pro 2 modeli de iyi gayet hatta daha iyiCastro bass versiyonu ile kz edx pro arasında kaldım . Edx pro arkadaşında atığı gibi yanında gelenler çok hoş ama castro sesi daha iyi diyorlar ve yapı kalitesi daha pre duruyor lakin baya büyük duruyor benimde kulaklarım küçük olurmu bilmedim . Arada kaldım yardımcı olabilecek varmı birini alacağım .
bizon nbrlink ekler misin