❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Shein KZ IEM kulaklıklar 1-3 dolar

bass ağırlıklı istiyorsan castro al biraz daha dengeli istersen kz zsn pro 2 modeli de iyi gayet hatta daha iyi
Zsn pro 2 neredeyse 2 katı daha pahalı gözüküyor acaba başka bir sitedemi var ? Castro hoşuma giti ama kulağıma olurmu emin olmadım .

Zsn pro 2 neredeyse 2 katı daha pahalı gözüküyor acaba başka bir sitedemi var ? Castro hoşuma giti ama kulağıma olurmu emin olmadım .
1000065993.webp

bence o kadar da pahalı değil hocam kaç lira olsun

Hocam herkese iyi akşamlar müzik dinlemek için ve oyun oynamak için kulaklık arıyorum kulak için alınır mı? hiç sheinden alışveriş yapmadım. Kulaklıklar ayrı ayrıda olabilir müzik için ayrı oyun için ayrı? Bir de alışveriş süreci nasıl oluyor?

Kb hocam yanlış kulaklığa bakmışım hoş duruyor kz castro göre dahamı iyidir ?
soundstage olarak bu daha iyi. ama tatlar ve tarzlar farklıdır sen bass ağırlıklı bir kulaklık arıyorsan kz castor yada kz dawn bakmalısın.
ben castor pro aldım şuana kadar hep dengeli yada warm kulaklık kullandım ilk defa v shape bir iem deneyeceğim

soundstage olarak bu daha iyi. ama tatlar ve tarzlar farklıdır sen bass ağırlıklı bir kulaklık arıyorsan kz castor yada kz dawn bakmalısın
Ben şu an moondrop chu 2 kulanıyorum ama geçmişte bass kulaklıklarda kulandım benim için önemli olan kulakta rahatlık , dip ses olmaması ve daha kaliteli malzeme kalitesi olması . Sanki bu şartları ikiside karsılıyor gibi . Birkaç video izleyip birini alacağım . Kulanım tecrübesi olan varsa yardımcı olabilirmi ayrıca.

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
Bir şey soracağım fazla vaktim olmadığı için her şeyi okuyamadım. Şu an hala aktif mi bu mevzu? Hangisini önerirsiniz bilgisayarda müzik dinlemek oyun oynamak için kullanımda. Çok önemli değil hatta basslı olsun müzik deneyimi güzel olsun daha güzel olur benim için.

Hocam herkese iyi akşamlar müzik dinlemek için ve oyun oynamak için kulaklık arıyorum kulak için alınır mı? hiç sheinden alışveriş yapmadım. Kulaklıklar ayrı ayrıda olabilir müzik için ayrı oyun için ayrı? Bir de alışveriş süreci nasıl oluyor?
Hocam cevaplayabilecek var ise bekliyorum. Kulak üstü kullanarak Böyle olmak istemiyorum :)

Ekler

• images.webp
    images.webp
    4.8 KB · Hit: 43
KZ EDC Pro mu yoksa KZ Castor Pro mu önerirsiniz müzik için?

Neredeyse tüm sayfaları okudum son bir şey soracağım. Castor'un siyah versiyonu Bass versiyonu denilmiş. Düz Castor mu yoksa Castor Pro mu? Aralarında ne fark var çözemedim hangisini önerirsiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,457
Üyeler
183,839
Son üye
loa Loa
Geri