Monarch Leviathan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 883
Dawn elime ulaştı ve muhteşem bir şey basslar kusursuz pasif gürültü engellemesi harika ve dışarıya hiç ses vermiyor
215 verdim sanırımMerga ne kadara geliyor?
Link bırakır mısın?KZ Castor aldım 260-270'e geldi. 5 günde geldi kargo şaka gibi. Şuan ilk kullanımları yapıyorum ses seviyesi, tiz, bass gayet hoşuma gitti. Kulak üstü kulaklık içine takmak için almıştım fakat kulaklığın hacmi büyükmüş. Benim gibi kulağı küçük olanlar için kulakta durma konusunda zorlanabilir. Kabloyu kulaklığa takarken hafif kabloyu zorlamam gerekiyormuş zor taktım bükerim diye korktum.
oyun performansı nasıl hocam bende aldım 16-26 arası gelecekDawn elime ulaştı ve muhteşem bir şey basslar kusursuz pasif gürültü engellemesi harika ve dışarıya hiç ses vermiyor
Oyunda deneyemedim ama müzik konusunda iyi tek sorun yuvarlak silikonu çıkarınca bir daha takamıyorsunuz yarım saat cebelleştim. Oyun performansını test eden var mı?oyun performansı nasıl hocam bende aldım 16-26 arası gelecek
Kz dawn, kz libra x ve kz castor.Evde çok kulaklıgim var ve kz edx pro da bunlardan biri yine de alınabilecek bir kulaklık var mı sizce
Libra x yerine libra standart (high res) alınırOyunda deneyemedim ama müzik konusunda iyi tek sorun yuvarlak silikonu çıkarınca bir daha takamıyorsunuz yarım saat cebelleştim. Oyun performansını test eden var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kz dawn, kz libra x ve kz castor.
libra mı dawn mı senceLibra x yerine libra standart (high res) alınır
Libralibra mı dawn mı sence
hocam pfp de de olduğu gibi kendrick dinliyorum hiphop rap tarzında basslar vokaller falan nasıl sesi ve kablosu kaç metreydi bakmadım onlara ek olarak benimki 16-26sında gelecek dediğim gibi geldiğinde blackshark v2x ile karşılaştıracağım oyun konusunda müzik içinde soundcore q10i modeli ile karşılaştıracağım rehber konusu yapmayı düşünüyorum geldiğindeOyunda deneyemedim ama müzik konusunda iyi tek sorun yuvarlak silikonu çıkarınca bir daha takamıyorsunuz yarım saat cebelleştim. Oyun performansını test eden var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kz dawn, kz libra x ve kz castor.
oynanmaz bence ya en azından aksiyon pvp gibi oyunlar oynanmaz habire silah sesi rahatsız edici oluroyun performansı nasıl hocam bende aldım 16-26 arası gelecek