Arama sonuçları: *

1. P

2 yıllık elektrik teknikerliği okumak?

Evet puanlar düşük 80 puan ile atanabilmek mümkün üniversite gibi bir yerde çalışmak içinde 85 yeterli olacaktır
  2. P

2 yıllık elektrik teknikerliği okumak?

Herkese Merhaba hedefim 2 yıllık elektrik okumak özel sektörde çalışmayacağım KPSS girip atanacağım o yüzden derslerinin yüksek olması da gerekmiyor şuan hedefinde Çanakkale var siz ne dersiniz KPSS için okunur mu KPSS de ise üniversite de tekniker olmayı düşünüyorum çalışma saatleri belli...
  3. P

Ön lisans makine okumak

Yani makine biraz daha rahatmış çevremde okuyan bir akrabam var kendisinin okul ile bağı olmamasına rağmen bölümü uzatmadan bitirdi elektrik de böyle bir şey olacağını sanmıyorum meslek Lisesi'nde elektrik okuyan kuzenim var onun söylediğine göre zormuş
  4. P

Ön lisans makine okumak

Elektrik alanında 500 civarında alım yapılıyor Makine de ise 400 civarında çok fark yok aslında elektrik bölümü makineye göre nispeten daha zor diye duymuştum
  5. P

Ön lisans makine okumak

Benim düşüncem tekniker ihtiyacı sürekli olur ha bir iki puan yukarı aşağı olabilir. Bir sorum daha olacak sizce makine okumak mı elektrik teknikerliği okumak üniversite de tekniker olmamı daha kolaylaştırı
  6. P

Ön lisans makine okumak

Teşekkür ederim Hocam yanlışımı düzelttiğiniz için şuanlık hedefim üniversitede tekniker olmak hem mesaisi yok sabah geliyorsun akşam çıkıyorsun diğer devlet daireleri gibi değil
  7. P

Ön lisans makine okumak

Baktığım yerde böyle yazıyor hocam zaten elektrik de okusam makine de okusam Mekatronik de okusam tekniker olarak mezun oluyorsun bölüm farkı olmuyor benim bildiğim yanlış biliyorsam lütfen düzeltin
  8. P

Ön lisans makine okumak

Derslerin kolay olacağını ben de sanmıyorum bir Mühendisliğe göre nispeten daha kolaydır birkaç saatlik çalışma ile geçebileceğini düşünüyorum
  9. P

Ön lisans makine okumak

Benim amacım kız değil Hocam arkadaşlarım ile etkinlik yapabileceğim yerler bir söz vardır ne kadar katılırsınız bilmem "anılar kafede oturup kahve içerek oluşmaz" benim bakış açım bu
  10. P

Ön lisans makine okumak

Birçok yerde var üniversiteler olabilir il sağlık müdürlükleri olabilir bu sene 75 puan ile bile atanan insanlar var
  11. P

Ön lisans makine okumak

Siz hangi bölümü önerirsiniz makine istememdeki neden ilgi alanım olduğu için
  12. P

Ön lisans makine okumak

Herkese merhaba, amacım 2 yıllık makine okuyup KPSS'den atanmak amacım tatil kafasında 2 yıl okurken aynı zamanda tadını çıkarabileceğim bir şehirde okumak siz nereleri önerirsiniz Ankara diyenleriniz olursa yol çekmek istemiyorum daha çok muğa Aydın gibi yerler olursa sevinirim. Şimdiden...
  13. P

Ortaöğretim KPSS sınavı

Bu konuyu neredeyse bir aydır açtığım için bilgilendirme amacı ile yazıyorum fikir değişikliğine gittim şuan tyt çalışıyorum amacım makine Teknikerliği bursa Uludağ Üniversitesi düşünüyorum malum araç fabrikası bakımından zengin bakalım Umarım kazanabilirim
  14. P

Makine Mühendisliği okunur mu?

Tamamdır abim Sağolasın aklımdaki çoğu soruyu cevaplamış oldun sınavdan sonra buraya yazacağım eğer bu seneki tyt ye kadar 80-85 nete çıkamazsam makine Teknikerliği yazabilirim o da büyük ihtimalle İstanbul ya da Ankara'da olacak
  15. P

Teşekkür ederim aklımda bulunacak
  16. P

Malesef adıyamanda yaşadığım için Ankara uzak kalıyor çevremde bulabildiğim yerlere gitmeye çalışacağım
  17. P

Haklısınız boş zamanımda yaşadığım şehirdeki sanayi sitesine gidip inceleme yapacağım
  18. P

Sektörün içinde olan birisi ile konuşmak daha iyi olur Mert abi cevap verirse aklımdaki çoğu soruyu cevaplamış olacağım
  19. P

Hedefim ODTÜ eğer o sıralamaya ulaşamazsam Ankara Üniversitesi planlıyorum sorularım aşağıda 1-) İstanbul mu Ankara mı daha avantajlı olur staj açısından vesaire 2-) derslerin zorluğu yks de derece yapan birisi sizce derslerde zorlanır mı 3-)staj imkanı çoğu kişi kendini geliştirmek önemli diyor...
  20. P

İlk sene obp kırılıyor diğer sene kırılmıyor geliştirme kısmında ise elimden geldiğince stajda kendimi geliştirmeye çalışacağım eğer bu sektörde çalışan veya okuyan birisinden de tavsiye alabilseydim mükemmel olurdu
Geri