Arama sonuçları: *

1. CLumsyKnight

Yardım Turknet Tarafından Verilen Arayüzü Bile Olmayan Vantiva Modem

Yeni güncelleme gelmiş ama sadece ingilizce sitede gösteriyor global sitede yok. 10 Şubatta gelmiş birazdan yükleyip test etcem. Yükledim şimdilik dsl hat kalitesi yükseldi gibi. https://www.zyxel.com/service-provider/sa/en/products/dsl-cpe/vdsl/dx3301dx3300ex3301ex3300-t0-series
  2. CLumsyKnight

Fiber için modem önerisi 100mbps

Zyxel VMG8623-T50B alın. 2. elde 500-700 civarı bulunur. 1000 lira civarı olan dx3301 var wifi6 daha güzel. Zte de iyi marka ama yazılımı kötü. TTnet olanlar kötüdür. TTnet/TTkom yazılı olanları almayın yarı fiyatına bile olsa alınmaz.
  3. CLumsyKnight

Yardım Modem Alma Konusunda Yardım

Zyxel VMG8623-T50B alın. 2. elde 500-700 civarı bulunur. 1000 lira civarı olan dx3301 var wifi6 daha güzel. Zte de iyi marka ama yazılımı kötü. TTnet olanlar kötüdür. TTnet/TTkom yazılı olanları almayın yarı fiyatına bile olsa alınmaz.
  4. CLumsyKnight

Bufferbloat için modem mi alınmalı router mı?

5. CLumsyKnight

VodafoneNet Packet Loss Sorunu

Kesin yalan yada kafadan sallama birşeyler uydurup kurtulurlar tek yaptıkları budur. Ama başa bela olursan işler değişir çok kullandım bu vodafone'u uzun yıllar. :D Son zamanlarda berbat oldu düştü kalite. Teknik servisi TechAsay taşeron firması devralmış ondan sanırım. 1769445600 TTkom 'da...
  6. CLumsyKnight

Benim eski 2. elden aldım h300s modemi ZTE h1601 wifi6 modem ile değiştirdiler ama ben çok şikayet ettim belkide ondandır. Kesilmeler düzelmedi ama. Ayrıca vdsl vodafone hattım ama zyxel dx3301 modem kullanıyorum. Fiberde bilgim yok ama vdsl hatta kesin var oluyor. Ben olsam zaten başına bela...
  7. CLumsyKnight

Vodafone TTnet altyapıda kullanıyor superonlineda kullanıyorsa oda başka ISS kullandırtması lazım bence :D Superonline'da bazen kullanıyor TT altyapı. Böyle olsa aslında altyapı daha hızlı yayılır.
  8. CLumsyKnight

Geçen gün Turknet geçiş başvuru yaptım sorun çıkmış. Ertelettim sözleşme 20 güne bitiyor o zaman geçecem.
  9. CLumsyKnight

Anladım sağol. Siz vodafone'da mı çalıştınız nerden biliyorsunuz? Geçen seneye kadar farklıydı sanırım. Bu seneki gibi kesintiler yoktu ping iyiydi. Üstelikte saha dolabı daha uzaktı 30 mb destekliyordu. Şimdi 53 destekliyor ama çok kötü.
  10. CLumsyKnight

O illerde teknik servis farklı mı? Techasay devralmış diye duymuştum teknik servis ekibi. Muğla'da güzeldi geçen seneye kadar ama değişti teknik servis.
  11. CLumsyKnight

Belkide sorunu çözemediğinden kafadan sallamıştır. Banada ZTE modem verdiler wifi6 yapay zekalı modem dediler ama daha kötü oldu. Yazılımı kısıtlı verdikleri modemlerin. Qos ayarıyla çözülür belkide ama o ayar kısıtlıdır verdikleri modemde sanırım.
  12. CLumsyKnight

Sormayı unuttum senin modemin marka modeli ne? Modemden olabilir belkide. Ben zyxel dx3301-t0 aldım daha iyi oldu. Zyxel'in diğer modelide vardı oda iyiydi.
  13. CLumsyKnight

Bende Turknete geçtim memnun kalırsam paylaşırım burda. Bu arada TTnet tekeli gene sözleşme imzalamış ama fiber altyapı artırma sözü vermiş.
  14. CLumsyKnight

İnternet altyapı destek farklılığı

Fiber kabloyu senin eve kadar bağlanmadığındandır sanırım.
  15. CLumsyKnight

Benimde aynı 1 senedir hiç düzeltemiyorlar bir türlü. Bazen hiç kullanılamaz seviyede oluyordu her dakika kesiliyordu bende şikayetvar'a yazdım düzelttiler en azından kullanılabilir oldu haftada 1-2 defa kesilirdi en fazla. Ama 2 kere daha bozuldu yıldırımdan ötürü sonra gene başa sardık gene...
  16. CLumsyKnight

VodafoneNet 35mbps 10 lara düştü

Benimde aynı 1 senedir hiç düzeltemiyorlar bir türlü. Bazen hiç kullanılamaz seviyede oluyordu her dakika kesiliyordu bende şikayetvar'a yazdım düzelttiler en azından kullanılabilir oldu haftada 1-2 defa kesilirdi en fazla. Ama 2 kere daha bozuldu yıldırımdan ötürü sonra gene başa sardık gene...
  17. CLumsyKnight

Vodafone ile nasıl discord giricem

Bende vodafone kullanıyorum goodbye dpi çalışmadı bende uğraşmadım dns kullanıyorum next dns.
  18. CLumsyKnight

Tüketici hakem heyetine Vodafone şikayeti

Vodafone'da internet çok çabuk bitiyor zaten. Eskiden kullandım. Üstelik sözde bedava internet falan verdiği çark çevirme için para yüklemeniz gerekiyor ve yetmezmiş gibi birde paket satın almanız gerekiyor. 1769346004 Bimcell kullanıyorum ben memnunum. Ttkom altyapısı aynı çekim gücü. En...
  19. CLumsyKnight

800 mb çok bile. Bende 35mb de yetiyor. 300-500'den ötesi çokta gerekli değil bence :D. Olsaydı tabi fiber isterdim ama buda yetiyor yani
  20. CLumsyKnight

Zyxel dx3301-t0 var bende çok memnunum. Önceden vmg8623 vardı oda baya iyi. Ama TTnet/Turk telekom damgalı olanları bedava olsada alınmaz kesinlikle. 2 yılı doldurunca yazılımla yavaşlatıp/bozup yeni modem satıyorlar hep. Yazılım eskiden değiştirilebiliyordu ama artık mümkün değil. Airties...
Geri