Yeni güncelleme gelmiş ama sadece ingilizce sitede gösteriyor global sitede yok. 10 Şubatta gelmiş birazdan yükleyip test etcem. Yükledim şimdilik dsl hat...
Zyxel VMG8623-T50B alın. 2. elde 500-700 civarı bulunur. 1000 lira civarı olan dx3301 var wifi6 daha güzel. Zte de iyi marka ama yazılımı kötü. TTnet...
Zyxel VMG8623-T50B alın. 2. elde 500-700 civarı bulunur. 1000 lira civarı olan dx3301 var wifi6 daha güzel. Zte de iyi marka ama yazılımı kötü. TTnet...
Kesin yalan yada kafadan sallama birşeyler uydurup kurtulurlar tek yaptıkları budur. Ama başa bela olursan işler değişir çok kullandım bu vodafone'u uzun...
Benim eski 2. elden aldım h300s modemi ZTE h1601 wifi6 modem ile değiştirdiler ama ben çok şikayet ettim belkide ondandır. Kesilmeler düzelmedi ama. Ayrıca...
Vodafone TTnet altyapıda kullanıyor superonlineda kullanıyorsa oda başka ISS kullandırtması lazım bence :D Superonline'da bazen kullanıyor TT altyapı...
Merhabalar. İnce hesap üzerinden gamepower monitör alacaklar için yazıyorum. Kısaca yazacağım. İsteyen olursa uzun olarak da yazarım.
Kısaca;
Gamepower...
Teknik servis değil maliyet kısıtlaması. Hangi ilde olursan olur seni istanbul ya da tekirdağ portlarından internete çıkardıkları için hangi şehirde olursan...