Yeni güncelleme gelmiş ama sadece ingilizce sitede gösteriyor global sitede yok. 10 Şubatta gelmiş birazdan yükleyip test etcem. Yükledim şimdilik dsl hat kalitesi yükseldi gibi.
https://www.zyxel.com/service-provider/sa/en/products/dsl-cpe/vdsl/dx3301dx3300ex3301ex3300-t0-series
Zyxel VMG8623-T50B alın. 2. elde 500-700 civarı bulunur. 1000 lira civarı olan dx3301 var wifi6 daha güzel. Zte de iyi marka ama yazılımı kötü. TTnet olanlar kötüdür. TTnet/TTkom yazılı olanları almayın yarı fiyatına bile olsa alınmaz.
Zyxel VMG8623-T50B alın. 2. elde 500-700 civarı bulunur. 1000 lira civarı olan dx3301 var wifi6 daha güzel. Zte de iyi marka ama yazılımı kötü. TTnet olanlar kötüdür. TTnet/TTkom yazılı olanları almayın yarı fiyatına bile olsa alınmaz.
Kesin yalan yada kafadan sallama birşeyler uydurup kurtulurlar tek yaptıkları budur. Ama başa bela olursan işler değişir çok kullandım bu vodafone'u uzun yıllar. :D Son zamanlarda berbat oldu düştü kalite. Teknik servisi TechAsay taşeron firması devralmış ondan sanırım.
1769445600
TTkom 'da...
Benim eski 2. elden aldım h300s modemi ZTE h1601 wifi6 modem ile değiştirdiler ama ben çok şikayet ettim belkide ondandır. Kesilmeler düzelmedi ama. Ayrıca vdsl vodafone hattım ama zyxel dx3301 modem kullanıyorum. Fiberde bilgim yok ama vdsl hatta kesin var oluyor. Ben olsam zaten başına bela...
Vodafone TTnet altyapıda kullanıyor superonlineda kullanıyorsa oda başka ISS kullandırtması lazım bence :D Superonline'da bazen kullanıyor TT altyapı. Böyle olsa aslında altyapı daha hızlı yayılır.
Anladım sağol. Siz vodafone'da mı çalıştınız nerden biliyorsunuz? Geçen seneye kadar farklıydı sanırım. Bu seneki gibi kesintiler yoktu ping iyiydi. Üstelikte saha dolabı daha uzaktı 30 mb destekliyordu. Şimdi 53 destekliyor ama çok kötü.
O illerde teknik servis farklı mı? Techasay devralmış diye duymuştum teknik servis ekibi. Muğla'da güzeldi geçen seneye kadar ama değişti teknik servis.
Belkide sorunu çözemediğinden kafadan sallamıştır. Banada ZTE modem verdiler wifi6 yapay zekalı modem dediler ama daha kötü oldu. Yazılımı kısıtlı verdikleri modemlerin. Qos ayarıyla çözülür belkide ama o ayar kısıtlıdır verdikleri modemde sanırım.
Sormayı unuttum senin modemin marka modeli ne? Modemden olabilir belkide. Ben zyxel dx3301-t0 aldım daha iyi oldu. Zyxel'in diğer modelide vardı oda iyiydi.
Benimde aynı 1 senedir hiç düzeltemiyorlar bir türlü. Bazen hiç kullanılamaz seviyede oluyordu her dakika kesiliyordu bende şikayetvar'a yazdım düzelttiler en azından kullanılabilir oldu haftada 1-2 defa kesilirdi en fazla. Ama 2 kere daha bozuldu yıldırımdan ötürü sonra gene başa sardık gene...