Arama sonuçları: *

1. B

Hp victus ısınma var mı ?

rl çok grafik isteyen bir oyun değil .doğru ayarları yaparsak .mesela renderları performansa çektim. yani kısacası orta düşük ayarlarda diyebilirm .yüksek ayarlar yanlış bir tabir 1737716954 sabitliyimmi yani anlamadım. cihazın monitöründe v sync özelliği yok . yanlış anlamadıysam hz değerine...
  2. B

Yeni msi laptop fan açıyor

Merhabalar. Laptoplarda normladir bu , masaüstünde fan açmasının sebebi ise arkaplanda iş yapmasıdır eğer fanı kapatırsanız iki ay içinde servisi ziyaret etmek zorunda kalırsınız. Benim tavsiyem fanları otomatikte bırakın.
  3. B

Çözüldü✓ Ekranda parazitlenme ve bozulmalar

ozmn sorun kesinlikle monitördedir
  4. B

Monitörümün Ekranı Kırpılıyor

ekran kartını yeni olsa bile güncellemen lazım sorunu çözmese bile performans eksikliği görebilirsin Bunun için aygıt yöneticisini aç , görüntü bağdaştırıcılarından kendi ekran kartını seç , sağ tık bas ve sürücüyü güncelleştir. Bu da olmuyorsa servis çok mantıklı olur belki şansına ürünü...
  5. B

Monitörümün Ekranı Kırpılıyor

Yazılımsal her şeyi denediysen monitörün teknik servisi ile görüşmeni öneririm. Ayrıca düşük bir ihtimal de olsa donanımdan da kaynaklanıyor olabilir. Ekran kartını güncellemeni de tavsiye ederim
  6. B

Çözüldü✓ Ekranda parazitlenme ve bozulmalar

monitörle de alakalı olabilir bence bi monitörü değiştir öyle dene . Ekran kartı ile alakalı ise bakıma götürmen şart .bir de ekran kartının markasını söyle eski bir ekran kartı ise normaldir
  7. B

HP Victus16 MSI Afterurner Sorunu !

Teşekkür ederim, stant aldım ve yaklaşık 5 ila 10 derece fark etti ayrıca msı afterburnerda da bir problem varmış düzeltince kayboldu ,ayrıca undervolting yaptım çık işime yaradı. Bir gün içerisinde bu yaptıklarım ile hiç performans kaybı olmadı.
  8. B

çok teşekkür ederim. Yalnız oyunlar için de kullanabilirim değil mi 1737628352 yani çok performans kaybı olmaz değil mi ?
  9. B

HP Victus16 MSI Afterurner Sorunu !

Cihazım hp victus16 RTX 4050 İ5 14500hx .Sıcaklıklar gayet iyi iken msı afterburner oyunlarda açılma ekranlarında işlemciyi 96 derece ve yüzde yüz çalışıyor olarak gösteriyor. Fakat oyun içinde normal sıcaklıklara ve normal işlemci kullanımına geri dönüyor .Sizce problem MSI Afterburnerde mi...
  10. B

1737622232 omen hub dan undervolting yapmak istiyorum ama kaç v ayarlıyacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misin
  11. B

Merhabalar! Cihazım Hp Victus 16 RTX 4050 i5 14500hx . Cihazımın ısınmadığını düşünüyorum ama yine de sormam lazım. Rocket leauge oyununda orta yüksek arası grafiklerde 700 fps alıyorum ve ekran kartı 45 -55 derece arasında değişirken işlemcim 65-80 dereceler arasında gidip geliyor ama genel...
  12. B

i5 14500hx mobil işlemci cinebench puan sorunu

şarj bende de öyle fakat bu normal bilgisayarın özellikleri çok elektrrik tüketiyor çünkü bu bir performans bilgisayarı
  13. B

knkm sende on dk çalışmasının sebebi sen genel test yapıyosun cihaz tv zamanı olmadığı için kısa tuttu sende tek seferlik istiyosan sol üste bir kısım var programı açtıktan sonra ordan preferencesı seçip zamanı off yapıyosun sonra testini başlatıyosun
  14. B

i5 14500 hx benchmark aratıyorum internette 20000 çıkıyor ama bende 15000 bu arada bende de victus 16 1723713772 bu arada kardeşim başka benchmark siteleri kullandım onlarda değerler normal çıktı bence cinebench te bir problem var
  15. B

throttlestop uygulamasını kurdum limdi ne yapmam gerekiyor
  16. B

i5 14500hx mobil işlemcim r 23 testinde 20000 puan vermesi gerekiyorken 15000 puan veriyor sizce bu sorunu nasıl çözebilirim
Top Bottom