4060 pin kararma normal mi ?

bleed_

80+
Reaksiyon skoru
15
Ekran kartımın pcıe giriş yuvasındaki birkaç pin böyle gözüküyor , korkmam gereken bir durum var mı

Ekler

• IMG_3854.webp
    IMG_3854.webp
    429 KB · Hit: 40
  • IMG_3785.webp
    IMG_3785.webp
    1.5 MB · Hit: 35
Ekran kartı kangren olmuş hocam 😅
Şaka bi yana normal göründü bana. Silgi, izopropil alkole falan silme de deneyebilirsiniz

Bende dahil hiç sorun yokmuş gibi yazdı herkes ama birazda sıkıntı :D ramlerde olur genelde oksitlenme arttıkça artık iletim gerçekleşmemeye başlayıp bilgisayarın çalışmasını bile engelleyebilir. Odanın nem oranına bağlı olarak oluşmakta bu durum. Temizlemek en sağlıklısı.

tabi temizlerken de başka yerlere dikkat etmek lazım işlemciyi soğutucudan ayırırken işlemciye bıçak sokan bir arkadaş vardı :LOL: kolonya kullanılmaması lazım bu temizlikte çünkü içinde %10 kadar su var pinlerin arasında kalabilir

Bende dahil hiç sorun yokmuş gibi yazdı herkes ama birazda sıkıntı :D ramlerde olur genelde oksitlenme arttıkça artık iletim gerçekleşmemeye başlayıp bilgisayarın çalışmasını bile engelleyebilir. Odanın nem oranına bağlı olarak oluşmakta bu durum. Temizlemek en sağlıklısı.

tabi temizlerken de başka yerlere dikkat etmek lazım işlemciyi soğutucudan ayırırken işlemciye bıçak sokan bir arkadaş vardı :LOL: kolonya kullanılmaması lazım bu temizlikte çünkü içinde %10 kadar su var pinlerin
Saf alkol vatan Bilgisayada varmıdır yarın götürüp sıvı soğutma taktıracağım da varsa yaptırtayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu iz olmuş bişey olmaz .
Çizik değil di mi iz bu

Saf alkol vatan Bilgisayada varmıdır yarın götürüp sıvı soğutma taktıracağım da varsa yaptırtayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çizik değil di mi iz bu
Bişey olmaz reis tak dene istersen .

Geri