Beyler ekran kartı ve işlemcim bu şekilde. Pubgde ekran kartımı %100 kullanamıyorum. Sebebi nedir? Sıcaklık 60 derece sabit. 61 olunca ekran kartı kullanım azalıyo 60 dereceye geri düşürüyo
Elimde vardı. Galiba eski versiyon olduğu için sorun yaşıyor olabilirim. Kontrol edip güncel versiyon indireceğim. Çünkü internette araştırdım herkes lan dosyasını çok rahat kurabiliyor ama ben de kuracağım yer de gözükmüyor. Bir şeyler eksik
İnterntim olmadığı için diğer pcden indirip usb ile bilgisayarıma geçiriyorum. Lan dosyasını kurmam icin aygıt yönticisinden ethernet denetleyicisinden dosyaları tarattırıp kurmam gerekiyo
Sabahtan beri lan kurmaya çalışıyorum anakartın kendi sistesinden indirdim. Ama işte kuramıyorum masaüstünde duruyor kuramadım
1589221210
Gigabayte B250M GAMİNG 3
Ağ bağdaştırıcısı bulunamadı diyordu. Anakartımın sistesinden son sürüm lan indirdim. Ama kuracağım etherhet denetleyicisi aygıt yöneticisinde gözükmüyor. Kısaca sürücüyü kurmıyorum.
1589218420
Bu şekil
Arkadaşlar bu sistemi almayı düşünüyorum. Fiyatları nasıl? Dolandırıcı olabilir mi(belki fiyattan anlayabilirisniz) Sistemi alırken nelere dikkat etmeliyim