Neler Yeni

Sıfır Harddiske ilk kez windows kuruyorum internet gelmiyor

batuhan4t

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Batuhan Özcan
Hata mı veriyor? Ünlem işaretli donanımları kaldırabilir misiniz?
İnterntim olmadığı için diğer pcden indirip usb ile bilgisayarıma geçiriyorum. Lan dosyasını kurmam icin aygıt yönticisinden ethernet denetleyicisinden dosyaları tarattırıp kurmam gerekiyo

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Windows 10'u nereden indirdiniz? En son versiyon mu? Arama kısmına winver yazıp çalıştırsanız görebilirsiniz. Eğer eski versiyon yüklüyse, yenisini indirmeniz gerekebilir.

batuhan4t

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Batuhan Özcan
Windows 10'u nereden indirdiniz? En son versiyon mu? Arama kısmına winver yazıp çalıştırsanız görebilirsiniz. Eğer eski versiyon yüklüyse, yenisini indirmeniz gerekebilir.
Elimde vardı. Galiba eski versiyon olduğu için sorun yaşıyor olabilirim. Kontrol edip güncel versiyon indireceğim. Çünkü internette araştırdım herkes lan dosyasını çok rahat kurabiliyor ama ben de kuracağım yer de gözükmüyor. Bir şeyler eksik

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü

batuhan4t

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Batuhan Özcan
Shift deletenin 5 ay önce attığı windows kurma videosu işimi görecek midir?

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Ağ bağdaştırıcısı bulunamadı diyordu. Anakartımın sistesinden son sürüm lan indirdim. Ama kuracağım etherhet denetleyicisi aygıt yöneticisinde gözükmüyor. Kısaca sürücüyü kurmıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu şekil
wifi driver denen bişey var onu kur

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Shift deletenin 5 ay önce attığı windows kurma videosu işimi görecek midir?
Olabilir. Size iso dosyasının linkini verdim. Rufus programını açıp iso dosyasını seçeceksiniz. Hiçbir ayar yapmanız gerekmiyor. Diskte hiçbir şey yoksa, direkt kurulum yaparsınız.

Top Bottom