Arama sonuçları: *

1. G

Aliexpress’den bu figür alınır mı

Merhaba ilk defa yurtdışı aliexpressden bir figür alacağım figür 200 küsür lira olarak görünüyor ancak vergi+kargo ücreti ile 700 küsür oluyor bu figürün türkiye ortalaması 3000-4000 iken aliexpress de neden 200 lira ayrıca aynı figür tekrardan aliexpress de 1500 lira aralarındaki fark nedir...
  2. G

1920x1080 monitör rtx 4070 ti super ekran kartıyla bi sorun çıkarmı

Rtx 4070 ti süper r7 7800x3d sistem toplayacağım ancak 1920x1080 monitör bir sorun çıkartır mı ?
  3. G

Bu ledleri nerede bulabilirim

Fotoğraflarda görünen duvarda olan ledleri nasıl bulabilirim ismini ve link atabilecek var mı
  4. G

Windows'u yükleyebileceğim diskler gözükmüyor

Windows 11'den Windows 10 22H2 versiyonuna gececegim ama Windows'u yükleyebilecegim diskler görülmüyor.
  5. G

750 Watt PSU yeterli mi

Hocam sizce tek tek toplayıp ex gamer ti super yerine sg alınmalı mı birde hangi soğutmayı takmalıyım bir öneri var mı
  6. G

750 Watt PSU yeterli mi

ilerde 4080 supere geçsem kurtarır mı
  7. G

750 Watt PSU yeterli mi

Hazır sistem olduğu için PSU özelleştirme kısmında başka PSU yok. Bu sistem için bu PSU yeterli midir ayrıca bu PSU iyi mi bir de sizce bu sistemi tek tek mi toplamalıyım yoksa böyle hazır sistem mi...
  8. G

Gif koymalık ekran önerisi

Masanın bir köşesine gif koymak için ekran önerisi oled lcd fark etmez gif için alacağım boyut fark etmez büyük olmasın yeter
  9. G

Telegramdan indirilen dosya video olarak nasıl açılır

Nasıl yükleyebilirim hangisini yüklemeliyim uygulama adı nedir
  10. G

Telegramdan indirilen dosya video olarak nasıl açılır

Telegramdan bir film dosyası indirip whatsappa attım ancak fotodaki gibi oluyor bunu nasıl izleyeceğim ?
  11. G

Rtx 4070 Ti Süper için monitör önerisi

27 inc bana biraz büyük gelebilir fps oyunlarında 24 inc daha avantajlı oluyor
  12. G

Max 11-12k çıkabilirim sanırım
  13. G

1080p almak istiyordum ancak bu ekran kartı için çokda uyumla olmaz gibi geldi genelde fps oyunları oynuyorum 2k yüksek hz li ips panel f/p bir monitör var mıdır
  14. G

SUNRİSE Hazır sistem alınır mı

Belki 5000 serisini beklerim 70ti super ile
  15. G

anakart sizce alınabilir mi uzun süre sistemi upgrade etmeyi düşünmüyorum belki 70 ti süperi satıp 4080 super koyarım onun dışında soğutma için öneriniz var mıdır
  16. G

üstteki sistem neredeyse aynı sistem ama neden daha ucuz hocam açıklayabilir misin kasanın ve psu nun farkındandır belki dedim ama onların fiyatlarda aynı
  17. G

İyi günler aşağıdaki linkte olan sistemi almayı düşünüyorum özelleştirme olarak corsair vegance 32gb 6000mgh ram ssd olarak kc3000 yapacağım işlemci soğutma olarak daha henüz karar vermedim özelleştirme kısmında r7 7800x3d için yeterli soğutma varsa önerebilir misiniz birde anakart kısmında...
  18. G

Galax Rtx 4070 Ti Super alınır mı?

Hocam iyi günler birkaç gün önce Galax markasının RTX4070 Ti Super modelini almayı düşünüyordum ama bu yorum içime kurt düşürdü bu yorumun doğruluk payı nedir Galax markalı alınmamalı mı ayrıca diğer markalara göre bu kadar ucuz olması da insanı ürpertiyor.
Geri