750 Watt PSU yeterli mi

Gurkannnn

80+
Reaksiyon skoru
2
Hazır sistem olduğu için PSU özelleştirme kısmında başka PSU yok. Bu sistem için bu PSU yeterli midir ayrıca bu PSU iyi mi bir de sizce bu sistemi tek tek mi toplamalıyım yoksa böyle hazır sistem mi?

Hazır sistem olduğu için PSU özelleştirme kısmında başka PSU yok. Bu sistem için bu PSU yeterli midir ayrıca bu PSU iyi mi bir de sizce bu sistemi tek tek mi toplamalıyım yoksa böyle hazır sistem mi?

Yeterli tabi ki.

Corsair psu hakkında çok iyi şeyler görmedim hiç. Hazır sistemler genelde daha uygun fiyata denk geliyor, pcde olsam bakar link atardım :(

Hocam sizce tek tek toplayıp ex gamer ti super yerine sg alınmalı mı birde hangi soğutmayı takmalıyım bir öneri var mı
Tek tek toplasan da aşağı yukarı aynı fiyata geliyor. Bak mesela ben topladım 65.300TL ye geldi bu parçalar. Tabi 16gbram daha fazla ve seçtiğim kule tipi fan daha iyi.

Yeterli gayet psu

Geri