Pg27ucdm bana göre hala kraldır.
Ha para varsa pg32ucdm3 alabilir.
Dsc ye takilmiyorsa yeni nesil siyah kaplamalı 322urx x24 alabilir.
Yok dp2.1 derse MAG...
Aynen öyle dediğiniz modelleri alabilir eğer beklerim vaktim varsa benim gibi bende bekliyorum PG27UCWM veya PG32UCWM bekleyebilir bu monitörler 1 veya 2 ay...
@XPCX Selamlar bende bu monitörlerden birini alacağım 1-2 hafta içinde ancak karar veremedim hem modele hem 27mi yoksa 32mi almalıyım bilemiyorum bu zamana...
Arkadaşlar merhaba,
GoodRAM IR-6000D564L30S/32GDC (DDR5 6000MHz CL30, 2x16GB) kitini satın almayı düşünüyorum. Ürün hakkında gerçek kullanıcı deneyimi...
Aynı ekran kartını almayı bende düşünüyorum çok pahalı yani 97 bin şuan piyasada ama inanılmaz güzel duruyor eğer parada sıkıntı yoksa direk al bence zevk...
Anladım hocam teşekkürler evet Proart x870e biraz tuzlu ama ne yapalım battı balık yan gider :))
1780847553
Teşekürler evet biraz pahalı ancak alacağım ya...
Hocam başta belirtmek istiyorum gözlerim yaşardı. İlk defa benim kafadan birilerini görüyorum. Şu konunun ilk mesajını okurmusun hayalini kurduğumuz...
Teşekkürler hocam anakart için proart x870e alabilirim ama gerçekten ne gibi farkı olacak açıklayabilirmisin rica etsem
1780846719
alacağım soğutucu bu...
Kral, bunun nesini yorumlayak. Fenerbahçe başkan adayı Hakan Safi seçim vaadleri gibi bilgisayar bileşenleri olmuş. Para var, huzur var, sessizlik var...
Teşekkürler.
1780846017
Evet haklısın malesef fiyatlar bu şekilde bende memnun değilim aşağı yukarı aynı işleri görecek sisteme extra fazla para vermekten...