malesef doğru. sanırım noctuanın hava soğutmasını alacam.
1789503691
bütün devirlerde ayrı ayrı denedim hepsinde ses geliyor ancak sürekli gelmiyor bu ses 1-2 dakika durup tekrar başlıyor falan bendeki ses pompa sesi değil zaten cızırtı sesi çok rahatsız ediyor insanı
evet bütün bağlantıları doğru porta taktım %100 eminim zaten 2 ay sonra birden dü yapmaya başladı bu sorunu tahminimce içindeki bi mekanizmada sorun var ve dediğiniz gibi bu tarz sorun yaşayanda çok lian li ye bu kadar para verip birde bu tarz sorunlarla uğraşmak çok can sıkıcı bidaha...
bu model de direk arkaya gizli şekilde geliyor hortumlar
1789490655
yani çoğu montaj videosunda da bu şekilde duruyordu hortumlar ondan kaynaklandığını sanmıyorum.
Lian Li HydroShift II LCD-C 360 Pompa Sesi
Merhaba, ürün yaklaşık 2 aylık. Pompanın içerisinden videodaki gibi bir ses geliyor.
Farklı sabit RPM değerlerinde test ettim ancak RPM değişmesine rağmen seste herhangi bir değişiklik olmadı.
Sizce bu ses neden kaynaklanıyor olabilir? Videoyu...
@XPCX Selamlar bende bu monitörlerden birini alacağım 1-2 hafta içinde ancak karar veremedim hem modele hem 27mi yoksa 32mi almalıyım bilemiyorum bu zamana kadar hep 27inch 1080p ıps ekran kullandım ama şimdi 4k sistem topladım sence hangi monitörü almalıyım sen tecrübe etmişsin her ikisini de...
Arkadaşlar merhaba,
GoodRAM IR-6000D564L30S/32GDC (DDR5 6000MHz CL30, 2x16GB) kitini satın almayı düşünüyorum. Ürün hakkında gerçek kullanıcı deneyimi olan var mı?
Özellikle aşağıdaki konular önemli:
Hynix A-die / M-die çip durumu (kesin bilgi varsa)
AM5 platformunda EXPO stabilitesi...
Anladım hocam teşekkürler evet Proart x870e biraz tuzlu ama ne yapalım battı balık yan gider :))
1780847553
Teşekürler evet biraz pahalı ancak alacağım ya bir daha mı gelecez dünyaya içime sinen olsun 5 fazla olsun demi..