Arama sonuçları: *

1. TeoSer

Facebook Online Kişiler Görünümü

Herkese merhaba. Arkadaşlar, facebook anasayfada bildiğiniz üzere sol tarafta kişiler sekmesi var. Lakin sekme önceleri sadece online kişileri gösterirken, uzun süredir online-offline karışık gösteriyor. Hatta artık arkadaş listemde olmayan kişileri de gösteriyor. Bu artık facebook için bir...
  2. TeoSer

140000 TL Bütçeye Sistem Yorumlama

Rog serisine cafcafından dolayı o kadar para vermek mantıksız. Ona verilecek para ile X870 kart bile alınabilir. Ya da rog serisinden parayı kısıp, anakart modelini b650 serisine düşürürsen işlemciyi yükseltebilirsin. Daha karlı olur.
  3. TeoSer

AMD İşlemci Değişikliği / Öneri

Arkadaşlar merhaba. Render / Görsel tasarım önceliğim olduğu için işlemciyi alırken Ryzen 9 9900x3d olarak aldım. Oyun ikinci plandaydı. Lakin iş yerim şimdi bana Apple iş istasyonu aldı. Dolayısıyla evdeki masaüstümü tamamen oyun odaklı yapmak istiyorum. Bu anlamda işlemciyi, Ryzen 7 9800x3d...
  4. TeoSer

Monitör görüntü - FPS sorunu.

Arkadaşlar garip bir şikayetim var ve başına gelen var mı bilmiyorum. Çünkü yakın zamanda böyle bir sorunu yaşamamıştım. Monitörüm 180 Hz Full HD. Gayet akıcı bir monitör. Lakin rekabetçi oyunlara giriyorum (oyunlarda da asla bir sorun yok.), oyunları kapattıktan sonra en az 5-10 dk kadar...
  5. TeoSer

Islemci Sicakligi Bir Anda Artiyor

Bende de 360mm soğutmalı ryzen 9 9900x3d var. Lakin hiç böyle ani çıkışlar olmadı.
  6. TeoSer

LoL Sorunu (FPS ve Kare Atlama)

Denendi, sonuç değişmedi. Zaten kapalı.
  7. TeoSer

LoL Sorunu (FPS ve Kare Atlama)

Arkadaşlar merhaba. 2 günden beri daha önce tecrübe etmediğim bir olay yaşıyorum. LoL oynarken ayarlardan FPS'yi 144'e sabitleyerek oynarım hep. Lakin 2 gündür hiçbir ayar değiştirmeme rağmen FPS anlık olarak 10 ila 20 değer kadar düşüyor. Bu durum özellikle merkezden çıkıp koridora giderken...
  8. TeoSer

Kablosuz Klavye/Fare ve İnternet sorunu

İşte dibine kadar araştırmadan alınca böyle oluyor. Faka bastım. Farem de klavyem de 8K Hz ve 2.4 ile bağlanıyorlar. Ayarlarına baktım, bağlanma frekansları fabrikasyonla sabit. Değişmiyor. Artık bir süre kablolu ve bluetooth şeklinde kullanıp modemi değiştireceğiz. Şizofren olmadığımı...
  9. TeoSer

Acaba diyorum, dongle bağlanan yerleri değiştirmek çözüm olabilir mi? Şunu demek istiyorum, şu an direkt anakarta bağlı portları kullanıyorum. Acaba kasaya bağlı portları kullansam mı? Yoksa saçmalıyor muyum? (Kasa portları da ne de olsa anakarta bağlanıyor ama sanırım farklı bir pcie yolu...
  10. TeoSer

Sanmam. Çünkü klavyeyi ayrı bağladım. Sorun oldu. Fareyi ayrı bağladım, sorun oldu. Hatta kablosuz kulaklık denedim ve yine sorun oldu. Şimdi bu üç üründe de sorun mu var? Sanmam. Aygıtlar bağlandığında sorunsuz ve tam verimle çalışıyor. Demek ki donanımda da sorun yok. Olay anladığım kadarıyla...
  11. TeoSer

Kaç kere sağlamasını yaptım. Bluetooth ya da kabloluya geçince internetim düzeliyor. 2.4 frekansında kablosuz bağlanınca direkt zaten internet kopuyor. Bağlandığında da inanılmaz yavaş. Hatta bazen tamamen koptuğunda dakikalarca modemi görmüyor bile.
  12. TeoSer

Herkese merhaba. Sanırım biraz bilinçsizce hareket edip bir hata yaptım. Dün itibariyle kablosuz klavye ve fareye geçiş yaptım. İkisi de dongle ile 2.4GHz ile bağlanıyor lakin bağlandıktan sonra internetim hem inanılmaz yavaşladı hem de kopmalar meydana geldi. Başta hiç aklıma gelmemişti...
  13. TeoSer

Ses Seviyesi En yüksek F/P Kulakiçi Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar merhaba. 2-3 yıldır JLB Tune True Bass kullanıyorum ama bu yıl özellikle ses seviyesi sanırım kullanıma bağlı düştü. Bu bağlamda en fazla 1000-1500 TL olacak şekilde ses seviyesi yüksek bir kulak içi kulaklık bakıyorum. ANC...vs çok önemli değil, olanlar da zaten çok verimli değil...
  14. TeoSer

17.3'lük Laptop İkilemi

Merhabalar. Kısıtlı bilgimle internette önceliğim olarak 17.3 inçlik laptopları araştırdım. Çıkan sonuçlar, daha çok MSI Katana serisi ve HP Omen 17 serisi. Dolayısıyla bu iki seri arasında kaldım. Soğutmanın MSI serisinde daha kaliteli olduğu vurgulanıyor. Birçok youtube inceleme videosunda...
Geri