TeoSer

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• TeoSer
      TeoSer, Sosyal Medya Platformları kategorisinde Facebook Online Kişiler Görünümü başlıklı bir konu açtı.
      Herkese merhaba. Arkadaşlar, facebook anasayfada bildiğiniz üzere sol tarafta kişiler sekmesi var. Lakin sekme önceleri sadece online kişileri gösterirken...
    • TeoSer
      TeoSer, 140000 TL Bütçeye Sistem Yorumlama başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Rog serisine cafcafından dolayı o kadar para vermek mantıksız. Ona verilecek para ile X870 kart bile alınabilir. Ya da rog serisinden parayı kısıp, anakart...
    • TeoSer
      TeoSer, İşlemci kategorisinde AMD İşlemci Değişikliği / Öneri başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar merhaba. Render / Görsel tasarım önceliğim olduğu için işlemciyi alırken Ryzen 9 9900x3d olarak aldım. Oyun ikinci plandaydı. Lakin iş yerim...
    • TeoSer
      TeoSer, Monitör kategorisinde Monitör görüntü - FPS sorunu. başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar garip bir şikayetim var ve başına gelen var mı bilmiyorum. Çünkü yakın zamanda böyle bir sorunu yaşamamıştım. Monitörüm 180 Hz Full HD. Gayet...
    • TeoSer
      TeoSer, Islemci Sicakligi Bir Anda Artiyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bende de 360mm soğutmalı ryzen 9 9900x3d var. Lakin hiç böyle ani çıkışlar olmadı.
    • TeoSer
      TeoSer, LoL Sorunu (FPS ve Kare Atlama) başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Denendi, sonuç değişmedi. Zaten kapalı.
    • TeoSer
      TeoSer, Online Oyunlar kategorisinde LoL Sorunu (FPS ve Kare Atlama) başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar merhaba. 2 günden beri daha önce tecrübe etmediğim bir olay yaşıyorum. LoL oynarken ayarlardan FPS'yi 144'e sabitleyerek oynarım hep. Lakin 2...
    • TeoSer
      TeoSer, Kablosuz Klavye/Fare ve İnternet sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      İşte dibine kadar araştırmadan alınca böyle oluyor. Faka bastım. Farem de klavyem de 8K Hz ve 2.4 ile bağlanıyorlar. Ayarlarına baktım, bağlanma frekansları...
    • TeoSer
      Var, eğer farenizin güçlü bir alıcısı varsa odadaki tüm kablosuz cihazları etkiliyor. Scyrox V8 faremin alıcısı takılıyken odamdaki telefonlar Wifi...
    • TeoSer
      TeoSer, Kablosuz Klavye/Fare ve İnternet sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Acaba diyorum, dongle bağlanan yerleri değiştirmek çözüm olabilir mi? Şunu demek istiyorum, şu an direkt anakarta bağlı portları kullanıyorum. Acaba kasaya...
    • TeoSer
      Sanmam. Çünkü klavyeyi ayrı bağladım. Sorun oldu. Fareyi ayrı bağladım, sorun oldu. Hatta kablosuz kulaklık denedim ve yine sorun oldu. Şimdi bu üç üründe...
    • TeoSer
      Kaç kere sağlamasını yaptım. Bluetooth ya da kabloluya geçince internetim düzeliyor. 2.4 frekansında kablosuz bağlanınca direkt zaten internet kopuyor...
    • TeoSer
      TeoSer, Klavye kategorisinde Kablosuz Klavye/Fare ve İnternet sorunu başlıklı bir konu açtı.
      Herkese merhaba. Sanırım biraz bilinçsizce hareket edip bir hata yaptım. Dün itibariyle kablosuz klavye ve fareye geçiş yaptım. İkisi de dongle ile 2.4GHz...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,661
Üyeler
191,142
Son üye
resp_1
Geri