Herkese merhaba.
Arkadaşlar, facebook anasayfada bildiğiniz üzere sol tarafta kişiler sekmesi var. Lakin sekme önceleri sadece online kişileri gösterirken...
Rog serisine cafcafından dolayı o kadar para vermek mantıksız. Ona verilecek para ile X870 kart bile alınabilir. Ya da rog serisinden parayı kısıp, anakart...
Arkadaşlar merhaba.
Render / Görsel tasarım önceliğim olduğu için işlemciyi alırken Ryzen 9 9900x3d olarak aldım. Oyun ikinci plandaydı. Lakin iş yerim...
Arkadaşlar garip bir şikayetim var ve başına gelen var mı bilmiyorum. Çünkü yakın zamanda böyle bir sorunu yaşamamıştım.
Monitörüm 180 Hz Full HD. Gayet...
Arkadaşlar merhaba.
2 günden beri daha önce tecrübe etmediğim bir olay yaşıyorum. LoL oynarken ayarlardan FPS'yi 144'e sabitleyerek oynarım hep. Lakin 2...
İşte dibine kadar araştırmadan alınca böyle oluyor. Faka bastım. Farem de klavyem de 8K Hz ve 2.4 ile bağlanıyorlar. Ayarlarına baktım, bağlanma frekansları...
Acaba diyorum, dongle bağlanan yerleri değiştirmek çözüm olabilir mi? Şunu demek istiyorum, şu an direkt anakarta bağlı portları kullanıyorum. Acaba kasaya...
Sanmam. Çünkü klavyeyi ayrı bağladım. Sorun oldu. Fareyi ayrı bağladım, sorun oldu. Hatta kablosuz kulaklık denedim ve yine sorun oldu. Şimdi bu üç üründe...
Kaç kere sağlamasını yaptım.
Bluetooth ya da kabloluya geçince internetim düzeliyor. 2.4 frekansında kablosuz bağlanınca direkt zaten internet kopuyor...
Herkese merhaba.
Sanırım biraz bilinçsizce hareket edip bir hata yaptım. Dün itibariyle kablosuz klavye ve fareye geçiş yaptım. İkisi de dongle ile 2.4GHz...