Arama sonuçları: *

1. ixtivh

Yardım Bir sunucuya harici ekran kartı takıp çalıştırmak.

hocam ekran kartı yoktu sunucuda zaten biz alıp taktık. 1 tane gpusu var şuan onu sunucuda kullanmaya çalışıyoruz
  2. ixtivh

Yardım Bir sunucuya harici ekran kartı takıp çalıştırmak.

Elimizde bir sunucu var, işlemci ile çalışıyordu bu sunucuya hafif yapay zeka modelleri eğitmek için rtx 4070 ekran kartı taktık, harici bir dısardan psu ile enerjide veriyoruz, sunucunun işletim sistemi vmware üzerinden kontrol ediliyor, sunucuya uzaktan bağlandığımızda bir ekran kartı...
  3. ixtivh

Trojen mı yedim ayvayı mı yedim

Klasik bait maili almışsın hocam, hiç bir şey yapamaz :D aynı birebir mail seneler evvel arkadaşıma gelmişti. Copy paste atıyorlar herkese.
  4. ixtivh

🔥İndirim Sofia Freebag Ve Bady Bag Bel Omuz Sırt Çanta 22 TL

Buna değil kargoya verecez parayı herhalde :D
  5. ixtivh

45-50k bandında laptop önerisi/ 5050 alınır mı?

Hocam yanlış okumuşsun yada yorumlamışsın yorumu. 5050nin 4050-3050 ye nazaran daha çok vram'i olduğunu bu yüzden düşünülebileceğini kastettim. fakat her halükarda 8gb vram her şey için yetersiz bana göre.
  6. ixtivh

Çözüldü✓ İDM youtube da yine indirme barı çıkmıyor ?

hocam şu lanet bar'ı nasıl kapatabiliriz. her şeyin üstünde çıkıyor kafayı yedirticek.
  7. ixtivh

45-50k bandında laptop önerisi/ 5050 alınır mı?

5050-4050-3050 bunlar alınmaz. 5050 de en azında 8gb vram var. da yine az. en az 12gb vram alınmalı.
  8. ixtivh

1000 TL'ye mikrofon önerisi?

1000tl altına kaliteli kondenser biraz zor bulursun fifine ürünleri epey kaliteli kaçırma bence.
  9. ixtivh

1000 TL'ye mikrofon önerisi?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/fifine-a-2-mikrofon-vergi-dahil-762-tl-shein.1152120/page-2#post-10355023 şu konuya bir bak hocam
  10. ixtivh

Çözüldü✓ Rx 9070 XT vs RTX 5070 Tİ

5070ti
  11. ixtivh

🔥İndirim ASUS Prime RX 9070 27.995TL

Hocam öncelikle 5070 ile 5070ti arasında dediğiniz fark %20 değil. %25–%35 arasında değişkenlik gösteriyor. ikincisi vram farkı var, yüksek çözünürlüklerde 5070in performansı çok daha düşük olacaktır. 5070ti'da da iyi soğutmalı AIB modellerde ve bellek OC’siyle %10-15 performans artışı oluyor...
  12. ixtivh

CS2 Bıçak Satışı Hakkında

csfloattan bıçağa gelip istatistiklerine bakabilirsin.
  13. ixtivh

🔥İndirim Samsung S25 Edge 50.499₺!

Doğru diyosun o paraya 60hz ekrana bakmak varken alınmaz samsung 🤣
  14. ixtivh

Yardım Yeni ekran karti ile fps yükselir mi

Ekran kartından çok işlemci gücünün daha önemli olduğunu düşünüyorum hocam.
  15. ixtivh

Casper Excalibur G870 Hoparlör Sorunu

Hocam genelde gaming leptopları yada pcleri açtığında garanti kapsamı dışına çıkmıyor, gaming ürünlerde upgrade yapmak gayet normal ve olması gereken olduğu için böyle bir şey var, ürünün garanti belgesi elinizdeyse bir göz atın.
  16. ixtivh

Bu sistemi almak mantıklımı?

hocam bilgisayarın 2017den sonraki çıkan çoğu oyunu açar mı şüpheliyim, muhtemelen açarda oynatabilir mi aşırı şüpheliyim :D Lol oynatır ama 100-120fps falan düşük ayarlarda
  17. ixtivh

Çözüldü✓ Bütçe 3k, klavye önerisi istiyorum

Hocam cherry mx switchmi istiyorsun, mekanik switchmi istiyorsun biraz daha ne aradığını spesifik olarak belirtirsen. MCHose klavyem var mekanik switch 0.005 ms gecikmeye kadar ayarlanabiliyor, platform oyunlarında rekabetçi oyunlarda absürt avantaj sağlıyor tabi kullanması zor. yani ne aradığın...
  18. ixtivh

Internetim inanılmaz yavaş

steam için diyorsan bir ihtimal şu açık olabilir, bir bakabilir misin. sol üstten ayarlar kısmından bir bak.
  19. ixtivh

Bütçeye göre kulaklık önerisi

Şu 2 sini çekip rahatına bakabilirsin. https://www.akakce.com/profesyonel-mikrofon/en-ucuz-fifine-ampligame-a6v-yayinci-oyuncu-podcast-youtuber-rgb-usb-mikrofon-fiyati,1970287259.html...
  20. ixtivh

2. el 3080 Ti vs 5060 Ti 16 GB vs 4070

hocam 2k ekranda oynayacaksan 5000 serisi alman gerekiyor, 3000 serisini düşünmen bile hata, 4000 serisi okey fakat 5000 serisi kadar iyi değil 2k çözünürlükte diye biliyorum.
Geri