Arama sonuçları: *

1. E

Kasa fan dönüyor ama rgb yanmıyor

Herkese iyi forumlar. Dün kasam geldi ve montajını yaptım herşeyi bağladım sıra fanlara gelince kafam karıştı. Fanlar Argb olduğu için molex sata vs soket yoktu. Bende bulduğum resim 1 deki kabloyu anakartımdaki sys_fan4 soketine bağladım. Sistemi start verdiğimde fanlar dönüyordu ama rgbleri...
  2. E

18 Yaş Altı Banka önerisi

Eminmisiniz hocam? O öyleyse eğer başkasının ibanına para gönderirken atmden kartsız işlemlerden gönderebilirmiyim?
  3. E

18 Yaş Altı Banka önerisi

16 yaşındayım öneceden papara kullanıyordum papara kapanınca başka bankaya geçme ihtiyacım oldu. Herkesin ibanına para gönderebileceğim onların bana atabileceği, kısıtlamaların olmadığı bir bankaya ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.
  4. E

Rx 5600xt kart açılmıyor

3700
  5. E

Rx 5600xt kart açılmıyor

Gruptan yazmak istemedim ama sizin dediğiniz yöntem%99 olucak satıcıyla konuştum gerekirse para iadesi yaparım hatamı kabul esiyorum dedi
  6. E

Rx 5600xt kart açılmıyor

Anakartımda 2. Bir pcıx16 slotu var ona arkadşımın 1050ti i taksam kendiminkine bios yazdırabilirmiyim
  7. E

Rx 5600xt kart açılmıyor

Nasıl düzeltilir
  8. E

Rx 5600xt kart açılmıyor

Sa 2. El sapphire 5600xt aldım ekran kartı driver kurarken siyah ekranda kaldı geri açtım kurcalarken vbios ver "biyby.ru modded" Yazıyordu bu sırada çözünürlüğü kart 640*480 e düşürmüstü ddu ile sildim sonra tekrar denedim şimdi fan dönüyor sapphire ışığı yanıyor açarken windows açılışa geliyor...
  9. E

Yardım Sizce hangisi daha iyi

Bence ajjaz
  10. E

HANGİ TORNAVİDA UCU GEREKLİ

İçini temizlemem gerek çok kirlendi tozlandı 1744292808 T4 mü yani öyleyse açmaz küöük gelir T8 uç ile deneyince sıyıryor küçük geliyor
  11. E

HANGİ TORNAVİDA UCU GEREKLİ

Xbox one s'imin içini açmak istiyorum ama aldığım T8 tornavida bazı vidaları açıyor bu yeşil renklileri açmıyor bunlar için kaç numara uç gerekli
  12. E

Aldiğim Ram Bozuk mu?

bunun işlevi nedir?
  13. E

Aldiğim Ram Bozuk mu?

ilk mesajda ramin aynısından var ancak tek sıkıntı aldığım satıcı. ucuz etin yahnisinden bu olurmuş. iade talebide açtım artık dha fazla bu ram ile uğraşmak istemiyorum.
  14. E

Aldiğim Ram Bozuk mu?

Ayrıca bu üstte yaptığım işlemleri yaparken her zaman 4 gblik rami söküp bozuk 8 gbyi taktım.
  15. E

Aldiğim Ram Bozuk mu?

Hee tmam ben bozuk rami tekrar takıp atıcam sandım
  16. E

Aldiğim Ram Bozuk mu?

Nasıl yani
  17. E

Aldiğim Ram Bozuk mu?

Yarın atıcam bugün artık atamam.
  18. E

Aldiğim Ram Bozuk mu?

laptopu topladım ramde takılı değil atmam illa gereklimi?
  19. E

Aldiğim Ram Bozuk mu?

Kaç defa denedim her seferinde aynı şeyler yaşanıyot
Geri