Arama sonuçları: *

1. L

Turbo Boost kapattım Bilgisayar Açılmıyor

yapacak bişey yok o zaman saolun cevaplarınız için. Yarın bilgisayarcıya götürüp sorun çözülürse veya başka sıkıntısı varsa konuya eklerim. İyi geceler.
  2. L

peki nasıl yazıcaz veya nerede yazdırabilirim. Her bilgisayarcı anlarmı.
  3. L

ee napacaz şimdi hocam önerileriniz nedir.
  4. L

BIOS dan sadece yaptığım şey turbo boost u kapatmak yani anlam veremiyom. Şimdi Parçalıyacam az kaldı zaten. Durduk yere gece gece iş çıkartıyor.
  5. L

aynı hocam değişiklilik yok.
  6. L

BIOS da açılmıyor hocam power tuşuna basıyom sürekli restart atyıyor pc durmadan BIOS a da giremiyorum yani ayrıca BIOS güncel durumda
  7. L

clear cmos yaptım fakat bıos flashback nasıl yapılır bilmiyorum 1680390888 flashback den kastın bıos güncellemesi ise bıos a giremiyorum pc de açılmıyor.
  8. L

arkadaşlar herkeze kolay gelsin bir sorunum var anakartımı değiştirdim GIGABYTE GA-Z77-G3H bu modelini aldım. İntel i7 3770 işlemcili bilgisayarım kendi kendine frekansı artıyordu bende BIOS dan turbo boost devre dışı bıraktım şimdi bilgisayar açılmıyor. BIOS a da girmiyor sürekli resetliyor...
  9. L

Ekran kartım kafayı yedi :)

Yok kardeşim ya hata veyan gözükmüyor. Saten Dedim gibi olduğu zaman görüntü gidiyor res atmak zorunda kalıyorum.
  10. L

Programlama yapmak istiyorum

Kardeşim hangi lise olursa olsun ve ya da hangi üniversite olursa olsun program yapabilmek sadece ve sadece sürekli pratik yapmanla mümkün olur. Bende şuan amasya üniversitesi bilgisayar programcılığı okuyorum sana tavsiyem sürekli sevdiğin şeyle muhattap olman yani programcılıkla, Sürekli...
  11. L

Ekran kartım kafayı yedi :)

1 Yıl önce aldığım DA G2 adlı abdullah abinin topladığı pc normal kullanımda bile görüntü gidiyor ve ekran kartının üstündeki asus rog rgb sinin birisi beyaz birisi kırmızı ışık olarak yanmaya başlıyor. Sistemi aldığımdan 3-4 ay sonra olmaya başladı bu olay. https://hizliresim.com/D3iQrM (...
Geri