Arama sonuçları: *

1. T

Arc Raiders oyununda yoğun işlemci kullanımı

görsel olarak sorun yok çok iyi duruyor oyun. ayarlar epicte 1080p de, sadece işlemci yüksek kullanımı için söylemiştim.
  2. T

ne yapmayı öneriyorsunuz sal gitsin mi 😁
  3. T

pcl 40 ms üstü oluyor
  4. T

giriş gecikmesi yapıyor maalesef
  5. T

Sistemim rtx 5060 ti 16gb, işlemci r5 7500f ve 16gb ddr5 ram. Arc Raiders oyununda sürekli cpu %80 lerden yüksek tüketim yapıyor. 1080p monitör kullanıyorum 2k kullansam belki de sorun olmazdı. tüm ayarları en yükseğe alıyorum yinede %60 70 çekiyor. zaten ayarları çok yükseğe alınca çok fazla...
  6. T

Thermaltake PSU hakkında

ekran kartı 5060 ti 16 gb işlemci r5 7500f maalesef sistemi satın aldım daha elime ulaşmadı ne yapmam gerekir yardımcı olabilecek var mı
  7. T

Thermaltake PSU hakkında

arkadaşlar merhaba geçen gün bi sistem topladım. elime daha ulaşmadı fakat kasayı thermaltake tercih ettim. içindeki psu smart bx1 650w imiş. internette psu hakkında tier list e'de kaçının olarak geçiyormuş hata mı ettik bu psu nasıldır sorun çıkarır mı bana teşekkürler şimdiden.
  8. T

Amd ftpm kapatmak için neler yapmalıyım

arkadaşlar ftpm ayarını kapatırsam biostan sorun olur mu bilgisayar için güvenlik konusunda falan
  9. T

Sağlam sistemde micro stuttering problemi

tek çözüm satıp nvidia almak sanırım teşekkürler
  10. T

Sağlam sistemde micro stuttering problemi

hocam aynı sorunu yaşıyorum neredeyse her oyunda çözebildiniz mi?
  11. T

Sadece Valorant'ta Micro Stutter yaşıyorum.

çözüm için bişeyler biliyor musunuz, sadece valorant değil 10 oyunun 7 sinde oluyor bende
  12. T

evet rx 6650 xt bu sorunu çoğu oyunda yaşıyorum ne yaparsam yapayım düzelmiyor
  13. T

oyunlarda takılma yaşıyorum nasıl düzeltirim (AMD)

hocam stutter sorununu çözebilidiniz mi?
  14. T

aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulabildiniz mi acaba?
  15. T

Amd oyun açılırken oyun içi katman

çözümünü bilen yok mudur?
  16. T

evet hocam o menüyü diyorum eskiden her başlattığım oyunda sağ üstte açılır giderdi şimdi çıkmıyor alt+r yapınca tabii ki açılıyor software ama ben tekrar oyun açıldığında sağ yukarıda çıkmasını istiyorum
  17. T

arkadaşlar daha önce oyun başlatırken AMD Software yazılımı sağ üst köşede yeşil tiklerle 2-3 saniyelik oyun içi katman çalışan özellikleri gösterirdi artık çıkmıyor bunu nereden açabilirim nereye kayboldu bilen var mı?
  18. T

Kaspersky fm 24 virüs uyarısı

merhaba arkadaşlar fm 24 oynarken tema yüklerken kaspersky böyle virüs truva atı bildirimi attı oyunu kapattı. oyuna sadece 2 tane tema yükledim ve logo paketi yükledim onları da kasperskya taratıp virüstotal'de de taratmıştım neden böyle bişey yaptı bilgisi olan var mı?
  19. T

Yardım Football Manager 24 Fps Drop Sorunu

aynı sistemde aynı sorun var çözümünü bulabildiniz mi hocam
Geri