Amd oyun açılırken oyun içi katman

Reaksiyon skoru
1
arkadaşlar daha önce oyun başlatırken AMD Software yazılımı sağ üst köşede yeşil tiklerle 2-3 saniyelik oyun içi katman çalışan özellikleri gösterirdi artık çıkmıyor bunu nereden açabilirim nereye kayboldu bilen var mı?

arkadaşlar daha önce oyun başlatırken AMD Software yazılımı sağ üst köşede yeşil tiklerle 2-3 saniyelik oyun içi katman çalışan özellikleri gösterirdi artık çıkmıyor bunu nereden açabilirim nereye kayboldu bilen var mı?
sanırım radeon chill görüntü keskinleştirme gibi seçeneklerin açık olup olmadığını gösteren menüyü diyorsunuz o her zaman gözükmez alt+r yaparak oraya erişebilirsiniz

sanırım radeon chill görüntü keskinleştirme gibi seçeneklerin açık olup olmadığını gösteren menüyü diyorsunuz o her zaman gözükmez alt+r yaparak oraya erişebilirsiniz
evet hocam o menüyü diyorum eskiden her başlattığım oyunda sağ üstte açılır giderdi şimdi çıkmıyor alt+r yapınca tabii ki açılıyor software ama ben tekrar oyun açıldığında sağ yukarıda çıkmasını istiyorum

arka planda çalışmayı durdurmuştur büyük ihtimal.adrenali tekrar silip yüklemen düzeltebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,089
Üyeler
183,518
Son üye
ceyhunceylan3
Geri