AFMF 2.1: AMD Software: Adrenalin Edition 25.3.1 Release Notes YAYINLANDI

182 fps lik oyun değil ki 60 a kitle gamepad ile keyfine bak hemde sistemin ömrünü uzat.
sistemin ömrü neden uzasın ki zaten ekran kartım max 70 derece görüyor %40 fan kullanımıyla işlemcimde oyunda 50 derece monitörüm 180hz iken 60 da oynamak saçma geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dsr ile 4kya çekiyorum

25.3.1 sürümünde rx6700xt ile rx7600 ekran kartlarım delta force oyununda çökmeler meydana getirdi. ben ddu ile silip 24.10.1 geri döndüm

bende 6600 var yükselteyim mi bu teknolojiler bir işe yarıyor mu benim kartımda çook uzak kaldım o yeni teknolojilere

bu chipset driver nasıl kullanıcaz şimdi

onlar vs bir cok özellik kaldırılmış 9000 serisinde malesef
Nette bir kaynak bulamadım maalesef bilginiz var ise aydınlatın lütfen 9070 xt ile ekran kaydı alınamıyor mu ?

Yeni sürüm ilk çıktığında hemen yükledim. Afmf 2.1 gelmiş sevindim derken sonradan farkına vardım. Oynadığım oyunlarda ciddi fps düşüşleri yaşanmaya başladı. Rx6600 ekran kartım kullanıyorum. Mesela eskiden ayar farketmeksizin valorant gibi bir oyunda ortalama 180-200 fps altına düşmezdi. Şimdi 140lara geriledi. Software menüsünde zaten oyunun ortalama fps kaydettiği için anlıyorsun. Onun dışında alt+R den menü açılmıyor. Normal başlatmak istiyorsun uygulama çöküyor. Oyunlarda mevcut görüntü ayarları hemen uygulanmıyor, arka planda amd ile ilgili herşeyi durdurup yeniden başlatınca açılıyor.

bende 6600 var yükselteyim mi bu teknolojiler bir işe yarıyor mu benim kartımda çook uzak kaldım o yeni teknolojilere
Yükleme kardeşim aynı ekran kartını kullanıyorum çökmeler yaşanıyor. Oyuna girerken ve çıkarken siyah ekran hatası oluyor aynı şekilde oyunun ortasında da oluyor. 1-2 saniyelik bir şey ama can sıkıcı, onun dışında fps sorunları da ortaya çıktı.

Son düzenleme:
Geri