🔴 AMD Adrenalin 25.9.1 Sürücü Yayınlandı 🔴

Driver hakkında bilgi alayım diye giriyorum milletin amd mi nvidia mı tartışmalarına maruz kalıyorum. Şu konularda nvidia karşılaştırması yapanların gereksiz mesajdan ceza yemeleri lazım. Çöp olmuş konu. Ne bilgi var ne sürücü hakkında bir deneyim yazısı. Çöp sadece.
driver bilgileri konu başında mevcut

Sorun yaşayan var mı?

Demin lole girdim leş gibi kastı başta 16 fpse kadar düşecek şekilde drop bile yedim

Windowsta mı sorun var driverda mı anlamadım

windows yeni formatladım bu arada linux mint ile dual kullanıyorum, çok yavaş açılıyor çöküyor açılışta

Yeni sürücüye geçtikten sonra oyunlarda gereksiz fps kaybı yaşıyorsanız Shader Cache sıfırlayın, faydasını çok gördüm. Ayrıca ekran kartı yanıt vermeyi durdurdu tarzında hata alırsanız chrome tabanlı tarayıcılarda adres çubuğundan 'chrome://flags/' e girip, 'ANGLE graphics backend' modunu 'D3D9' olarak ayarlayın. 23.07'den sonra güncellemelerden bir süre sonra oyunlarda ekran kartı sürücüsü çöküyordu, aslında sorun chrome'la çakışmasından kaynaklıymış, şans eseri böyle bir çözüme denk geldim, o günden beri güncellemelerde sorun yaşamıyorum.

Sorun yaşayan var mı?

Demin lole girdim leş gibi kastı başta 16 fpse kadar düşecek şekilde drop bile yedim

Windowsta mı sorun var driverda mı anlamadım

windows yeni formatladım bu arada linux mint ile dual kullanıyorum, çok yavaş açılıyor çöküyor açılışta
yeni driver yüklediğinde oyunlara girdiğinde o olayı yapıyor normal bi 5 dk oynayınca düzeliyor.

yeni driver yüklediğinde oyunlara girdiğinde o olayı yapıyor normal bi 5 dk oynayınca düzeliyor.
Hocam başta biraz konu dışı konuşacam ama sonra döneceğim
dual boota geçtiğimden dolayı efi'de problem olabilir diye düşündüm, windowsu yeniden kurup efi bölümünü o diske kopyaladım, diğer diskten sildim, ddu ile windowsun kurduğu driverları denemeden silip 24.12.1 mi ne var onu kurdum, chipset kurdum. Masaüstünde sorun yok gibiydi oyunda henüz test etmedim. Güncel oyun pek oynamadığımdan eski driverda kalmamın bana bi dezavantajı olacağını sanmıyorum o yüzden eski ve stabil bi sürüm denemek istedim

Güncelledikten sonra ekran kartı sürücüsünden mi olduğunu teşhis edemediğim ama güncelleme öncesi yaşamadığım için güncelleme sonucunda olduğunu düşündüğüm masaüstünde mouseun takılarak hareket etmesi (kasmadan dolayı sensörde bir sorun yok), bazı oyunlara girerken anlık fps düşmesi gibi sorunlar yaşadım. Kart 7700XT.

Geri