AMD Adrenalin 25.10.2 Recommended (WHQL) Sürücüsü Yayınlandı

Bende Windows 10 kısmını sildiler diye Windows 10'dan desteklerini çektiler zannettim.
Bende win 10 kısmıda duruyordu hala bu arada win 11 indirdim ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ddaha bastan sorun cıkarmaya basladıysa ...

drverdan mı guncelledın yoksa sılıp mı kurdun
İndirmeden sorun yaşattı saolsun dsfsdfsdf

Yeni Ürün Desteği
  • AMD Ryzen™ AI 5 330
    • Battlefield™ 6 (DX12)
    • Vampir: Maskeli Balo - Bloodlines 2 (DX12)
Bilinen Sorunlar:
  • Cyberpunk 2077'de Path Tracing etkinken kaydedilmiş bir oyun yüklenirken ara sıra uygulama çökmesi veya sürücü zaman aşımı gözlemlenebilir. AMD, geliştiriciyle birlikte en kısa sürede yayınlanacak bir çözüm üzerinde aktif olarak çalışmaktadır.
  • AMD Ryzen AI 9 HX 370'te Battlefield™ 6 oynarken aralıklı uygulama çökmesi veya sürücü zaman aşımı gözlemlenebilir
  • Radeon™ RX 7000 serisi ürünlerde medya arasında görev geçişi yaparken Roblox Player (Car Zone Racing & Drifting) oynarken aralıklı uygulama çökmesi veya sürücü zaman aşımı gözlemlenebilir.
  • Bazı AMD Grafik Ürünlerinde AMD Record and Stream ile Battlefield™ 6 oynarken doku titremesi veya bozulması görülebilir.
  • Radeon™ RX 9070 XT gibi bazı AMD Grafik Ürünlerinde Radeon Anti-Lag 2 etkinleştirilmişken Counter-Strike 2 (DX11) oynarken Radeon Anti-Lag 2 seçeneği kullanılamayabilir. Bu sorunu yaşayan kullanıcıların geçici bir çözüm olarak Vulkan API'sini kullanmaları önerilir.
  • AMD Yazılımı: Adrenalin Edition 25.10.2 Sürücü Sürümü 25.20.21.01 Windows® 11 için (Windows Sürücü Mağazası Sürümü 32.0.22021.1009)
  • Ryzen™ AI NPU MCDM Sürücüsü sürüm 32.00.0203.311 (Tarih: 2025-10-02)

Kaynak: https://www.amd.com/en/resources/support-articles/release-notes/RN-RAD-WIN-25-10-2.html
Not: Sürücünün Windows 10 desteği yok.
Adrenalinde 25.9.1 yüklü. Güncel tut açık ama neden güncellemiyor acaba

Bende win 10 kısmıda duruyordu hala bu arada win 11 indirdim ama

İndirmeden sorun yaşattı saolsun dsfsdfsdf
Konuya ufak bir güncelleme getirdik. Windows 10 desteği devam ediyor o zaman. Eskiden sürücünün ayrıntılarına girince Windows 10 ve Windows 11 destekli yazıyordu. Şimdi onu sadece Windows 11 yapmışlar.

Konuya ufak bir güncelleme getirdik. Windows 10 desteği devam ediyor o zaman. Eskiden sürücünün ayrıntılarına girince Windows 10 ve Windows 11 destekli yazıyordu. Şimdi onu sadece Windows 11 yapmışlar.
Öyle bir durum varsa bana göre windows'ta artık firmalar ile belli alanlarda win11'e zorla geçirmek için baskı kurduğu fikri geliyor aklıma. Yoksa firmalar neden 10 için driver desteğini kessin ki sanırım microsoft kaynaklı.

Nvidia geçin, AMD yaşlandırdı beni zamanında, şimdi yıllardır rahatlık batıyor driverdan random klasör silip sürücü çökertmeye çalışıyorum. ( o kadar işşiz değilim )

hocam 9.1 kurdum suan guncelleme gelmıs bırde ustune guncelleyıp deneyecegım
Ekran görüntüsü 2025-10-29 232516.webp

Bana bunda hala güncel diyor

25.8.1 kullanıyorum hala korkudan. AMD mis gibi her güncellemede aksiyon yaşıyoruz. Nvidia da kullandım çok sıkıcıydı çok sorunsuz

Geri