Dag Sıcanı
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
6700xt satıp 1030 geceyım mıKüçümseme! ( forumda gezerken losless scaling 2x açıyom )
6700xt satıp 1030 geceyım mıKüçümseme! ( forumda gezerken losless scaling 2x açıyom )
Hiç zorlamayacağım daha yükleme ekranında bu varsa Allah korusun driver yüklerim pc patlar falan, aman kalsın böylebu arada gelen gunceleme baska bırseymıs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bana da dedı hocam farklı bıseymıs![]()
Driver konusunda daha az sorun yaşarsın6700xt satıp 1030 geceyım mı
nvidia bilsem gecıcem de ıste bana o cok karısık gelıyorDriver konusunda daha az sorun yaşarsın![]()
Geçme reis amd ye alısınca nvidia çok sıkıcı gelir aksiyon yok.nvidia bilsem gecıcem de ıste bana o cok karısık gelıyor
Öyle bir durum varsa bana göre windows'ta artık firmalar ile belli alanlarda win11'e zorla geçirmek için baskı kurduğu fikri geliyor aklıma. Yoksa firmalar neden 10 için driver desteğini kessin ki sanırım microsoft kaynaklı.
Güncellendi. İndirme linkinden tekrar indirebilirsiniz.bu arada gelen gunceleme baska bırseymıs
bana da dedı hocam farklı bıseymıs![]()
denıyorum hocamGüncellendi. İndirme linkinden tekrar indirebilirsiniz.
AMD Cleanup Utility ile kaldırıp kursaydın. Ben hep öyle kaldırıp kuruyorum.denıyorum hocam
25.9.1 daha iyi drop yemeye basladım ben
öyle yaptım hocam ama 9.1 de yemedıgım sahnelerde sımdı droplamaya basladıAMD Cleanup Utility ile kaldırıp kursaydın. Ben hep öyle kaldırıp kuruyorum.
Ben güncellemem aga robloxta çöküyor.
- Radeon™ RX 7000 serisi ürünlerde medya arasında görev geçişi yaparken Roblox Player (Car Zone Racing & Drifting) oynarken aralıklı uygulama çökmesi veya sürücü zaman aşımı gözlemlenebilir.