🔴 AMD Adrenalin 25.9.1 Sürücü Yayınlandı 🔴

ulan şu kart sıkıntılıysa sıkıntılı diyin değilse değil diyin 2 haftadır bi oraya bi oraya ne alcağımı şaşırdım
RX 9070 kullanıyorum tavsiye ederim. 9070XT çok güç tüketiyor ve güç tüketimi dengesiz çoğu içerik üreticisi bunu belirtmiyor rx 9070 e ufak bir iki o.c yapıyorsun 9070xt den daha iyi hale geliyor ve güç tüketimi dengesiz olmuyor.

RX 9070 kullanıyorum tavsiye ederim. 9070XT çok güç tüketiyor ve güç tüketimi dengesiz çoğu içerik üreticisi bunu belirtmiyor rx 9070 e ufak bir iki o.c yapıyorsun 9070xt den daha iyi hale geliyor ve güç tüketimi dengesiz olmuyor.
9070xt alırsam undervolt yapmayı düşünüyorum zaten. böyle konular gördükçe amdden çekiniyorum sadece

9070xt alırsam undervolt yapmayı düşünüyorum zaten. böyle konular gördükçe amdden çekiniyorum sadece

Bende ilk AMD'ye geçeceğim zaman böyle konuları, yorumları görerek çekinmiştim. Ama şansımı deneyip geçtim. Hayatımda verdiğim en iyi kararlardan birisi oldu. 3 senedir de AMD ile beraberiz, çok memnunum.

Çekinecek bir şey yok aslında ikisinde de belirli oyun ve driver versiyonlarında sorun var. Sorunsuz kart-driver yok şuan ama ben amd'nin en az sorunlu dönemi olduğunu düşünüyorum şuan bu kadar stabil olduğunu hatırlamıyorum ekran kartında. Ek olarak RTX 5070 super veya kasım ayı indirimleri beklenebilir bu saatten sonra. 5070 super fiyatına bağlı iyi olacak gibi duruyor

9070' e istediğin kadar OC yap 9070XT ile aynı güce gelmez üstüne daha güçsüz olmasına ragmen 300W falan çeker heralde. Muhtemelen power limit oldugundan zaten oraya gelemeyceksin bile belki %10 farka kadar gidersin 275W falan oluyodur bide max

Bildiğin rus ruleti onca para ver acaba şu sorun gittimi diye dua et kdmflsfd
1757523144853.webp

9070' e istediğin kadar OC yap 9070XT ile aynı güce gelmez üstüne daha güçsüz olmasına ragmen 300W falan çeker heralde. Muhtemelen power limit oldugundan zaten oraya gelemeyceksin bile belki %10 farka kadar gidersin 275W falan oluyodur bide max
Çok rahat oluyor aradaki normal performans farkı %13 zaten hatta abartıp 9070xt biosu atan bile var 300w çekmiyor 250-260w arası takılıyor diye hatırlıyorum normalde 220w çekiyor youtube videoları vardı diye hatırlıyorum ben doğrudan denemedim bana gücü yetiyor

Çok rahat oluyor aradaki normal performans farkı %13 zaten hatta abartıp 9070xt biosu atan bile var 300w çekmiyor 250-260w arası takılıyor diye hatırlıyorum normalde 220w çekiyor youtube videoları vardı diye hatırlıyorum ben doğrudan denemedim bana gücü yetiyor
9070XT' nin de 3.1 ghz lere falan zorlaması yüzünden zaten bu yüksek güç tüketimi elle 2900 MHz falan yapsak muhtemelen güç tüketimi 300W' ın altına bile geriler performans %3-4 falan düşer max.
Ama 9070XT donanımsal üstün bir kart ve XT ile düzü arasında fiyat farkı 3-4k gibi komik rakamlarken düzü almak saçmalık sadece. 9070' e OC yapacağına XT al UV + OC yap.
Düzünü almanın hiçbir mantıklı yanı yok. PSU yetmiyorsa falan bile gider 5070 alırsın

9070XT' nin de 3.1 ghz lere falan zorlaması yüzünden zaten bu yüksek güç tüketimi elle 2900 MHz falan yapsak muhtemelen güç tüketimi 300W' ın altına bile geriler performans %3-4 falan düşer max
evet rx 9070 o.c ile 9070 xt undervolt eşit yere geliyor 9070 biraz daha iyi yere geliyor olabilir belki emin değilim ama RX9070 daha ucuz olduğu için daha mantıklı almak diye düşünüyorum tek ekran kartı alınacaksa hazır sistemde mümkünse 9070xt almak daha mantıklı olabilir

Niye kullanamıyorsun sebep ne? Kas gücü yazılımsal birşeydemi kullanamayacaksın
kendi ağzınla görüntü gitme sorunu yaşadığını söylüyorsun bu da kartını tam olarak kullanamadığın anlamına gelir ve daha nice sorunlar yaşayanlar var

kendi ağzınla görüntü gitme sorunu yaşadığını söylüyorsun bu da kartını tam olarak kullanamadığın anlamına gelir ve daha nice sorunlar yaşayanlar var
Yo noye gelsin

Driver hakkında bilgi alayım diye giriyorum milletin amd mi nvidia mı tartışmalarına maruz kalıyorum. Şu konularda nvidia karşılaştırması yapanların gereksiz mesajdan ceza yemeleri lazım. Çöp olmuş konu. Ne bilgi var ne sürücü hakkında bir deneyim yazısı. Çöp sadece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,664
Üyeler
183,155
Son üye
Nagii
Geri