Arama sonuçları: *

1. N

AMD Ryzen 9 9900X fiyatı 15.999 tl

Yanlışınız var hocam.Sentetik benchmarklar her zaman için doğru sonuç vermezler zaten de... Bunları da geçtim segment farkı var.Çekirdek ve izlek sayıları arasında ciddi fark var.
  2. N

AMD Ryzen 9 9900X fiyatı 15.999 tl

Fiyatı daha yüksekken bunun yerine 7950x daha mantıklı gibiydi ama... Şu an alınabilir görünüyor.
  3. N

Amd Ryzen 7 7700x & 7800x3d karşılaştırma

Fiyat olarak makulse en ideal işlemci 9700x diyebilirim.
  4. N

Anakart için ATX mi mAtx mi

Hayır
  5. N

Yıllardır aradığım çizgi film

Bu sadece bölümlerden biri değil mi hocam? Her bölüm böye mi bunlar ?
  6. N

Yıllardır aradığım çizgi film

Ben burda kahverengi tulumu kambur bi çocuk görmedim ama...
  7. N

TOPLAMA BİLGİSAYAR TAVSİYE

Programların işlemci çoklu çekirdek performansına ihtiyacı varsa olabilir belki ama çok çok ciddi bir fark olmaz.Eğer programlar ekran kartını kullanarak çalışıyorsa zaten işlemci çok önemli olmuyor.
  8. N

Öneri Hangi klavyeyi almalıyım?

VGN S99 gayet iyi bir model.Özellikle içindeki switchler verdikleri thock sesle oldukça tatmin edici bir yazım hissiyatı sunuyor. 1737174643 Akkonun 30 serisini pek önermiyorlar bu arada hocam.50 serisinden de tam boy var mı bilmiyorum. 1737174661 Bu ikisi arasından VGN daha iyi bir tercih olur...
  9. N

TOPLAMA BİLGİSAYAR TAVSİYE

Sistem oyun amaçlı ise 7900 yerine daha uygun fiyatlı bir işlemci gidebilir.14600K 3080'i besler muhtemelen.Ordan kısılabilir belki.
  10. N

IPhone 12 Pro mu Samsung S22 Ultra mı?

S22 Ultra
  11. N

Çözüldü✓ İşlemci Boştayken Yüksek Frekansta Çalışıyor

Normal bir şey kanka sen ona takılma.Sıcaklık değerini kontrol et.35 çok çok iyi bir değer
  12. N

🔥İndirim İtopya.com KAISER Sistem İndirimleri!

Geçen ay geçip gidiyor hocam ya, ne fiyatlar gördük zamanında.İhtiyacı olan geciktirmeden alsın.Ne olacağı belli olmuyor.İndirim olursa da şansına küssün artık.
  13. N

3000-5000 TL Tam Boy - Klavye Önerisi

Wraith esportsta vgn s99 var.VGN s99 Pro da var ama aralarındaki tek fark batarya galiba.Emin değilim tam.
  14. N

Max hangi ekran kartı olabilir?

4070 belki zorlarsak super, 7700 hatta 7800xt bile olabilir.Ufak darboğazlar olur ama dert değil.İlk etapta iyi bir işlemci soğutucu alırsınız.İleride 2k'ya geçersiniz problem çözülür.
  15. N

Darboğaz varmı? Yardım

Problem yok
  16. N

Öneri Merhabalar ben ekran kartı ile işlemci uyumlu mu? diye soracağım

Kanka işlemciyi ne için kullanacaksın ?
  17. N

İtopya bilgisayar toplama

Niçin böylr yapıyorsunuz ?
  18. N

Oyuncu klavye önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/584844/akko-5075b-plus-dracula-castle-dracula-switch-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/
  19. N

Acer Predator Helios Neo 16 Undervolt

Undervoltun (neredeyse) riski yok hocam.Yaparken vs. en en en kötü ihtimalle Windows sistem bozulur temiz kurulum yaparsınız.Donanımınıza bir zararı olmaz aksine yararı olur.
  20. N

7800XT-5600 Hazır Sistem Alıyorum?

2k da sorun olacağını sanmıyorum
Top Bottom