Arama sonuçları: *

• Users: Gwyn
  • Order by date
  1. Gwyn

64 GB flash bellek önerisi

Merhaba arkadaşlar, 64 GB kapasiteli bir flash bellek almak istiyorum ve birkaç model arasında kararsız kaldım. Tercih yaparken hız, dayanıklılık ve fiyat-performans gibi özellikler benim için önemli. Sizce aşağıdaki modellerden hangisini tercih etmeliyim? Bu modellerle ilgili deneyimlerinizi...
  2. Gwyn

MSI Force GC30 V2 gamepad kablosuz olarak eşleşmiyor

Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda MSI Force GC30 V2 gamepad aldım ve Samsung Galaxy A52s 5G telefonumda kullanmaya başladım. Kablolu olarak bağladığımda sorunsuz çalışıyor fakat kablosuz bağlanmak istediğimde cihazlar bir türlü eşleşmiyor. Bluetooth üzerinden bağlamayı denedim ama başarılı...
  3. Gwyn

Telefonda ve bilgisayarda kullanmak için gamepad önerisi

Merhaba arkadaşlar, hem telefonda emülatör oyunları oynamak hem de bilgisayarda kullanmak için bir gamepad arayışındayım. MSI Force GC30 V2 almayı düşünüyorum. Bu Gamepad'i kullanan var mı? Hem Android cihazlarla uyumu hem de PC'deki performansı nasıl? Bağlantı stabilitesi ve tuş hassasiyeti...
  4. Gwyn

8BitDo Ultimate C vs MSI Force GC30 V2 vs Pusat Clutch

Merhaba, Windows'ta oyun oynamak için bu üç gamepad arasında kararsız kaldım: 8BitDo Ultimate C, MSI Force GC30 V2 ve Pusat Clutch. Uzun süreli kullanım, ergonomi ve bağlantı kararlılığı açısından hangisini önerirsiniz? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler!
  5. Gwyn

SSD'den veri kurtarma için program önerisi

Merhaba arkadaşlar, SSD'mdeki verileri kurtarmak için program arıyorum. Hem ücretli hem de ücretsiz yazılımlar konusunda önerilerinizi almak istiyorum. Deneyimlerinize göre hangi programlar daha etkili? Bir de merak ettiğim şu: ücretsiz yazılımlar, ücretli olanlar kadar etkili mi? gerçekten...
  6. Gwyn

E:\ sürücüsüne erişilirken okuma izni hatası meydana geliyor

Merhaba, bilgisayarımdaki E:\ sürücüsüne erişim sağlamaya çalışırken şu hatayı alıyorum: “Bu nesnenin özelliklerini görüntülemek için Okuma izinlerine sahip olmanız gerekir.” Sürücünün güvenlik ayarlarına baktığımda, gelişmiş ayarları görüntülemek için "Gelişmiş" butonuna tıklamam gerekiyor...
  7. Gwyn

SSD Erişim Sorunu (RAW - NTFS Değişimi)

Merhaba, Taşınabilir SSD kullanıyordum ve "E:\ erişilemiyor. Dosya veya dizin bozuk ve okunamaz durumda" hatası alıyorum. Disk Yönetimi'nde önce RAW olarak görünüyor, daha sonra ise NTFS olarak algılanıyor. SSD'yi kutusundan çıkarıp bilgisayara SATA kablosu ile direkt bağladığımda dosya sistemi...
  8. Gwyn

Philips 40PFL3078K ile uydu alıcısı tavsiyeleri

Merhaba arkadaşlar, yeni bir uydu alıcısı almayı planlıyorum ama piyasadaki çeşitlilik kafa karıştırıcı. Özellikle görüntü kalitesi, kanal geçiş hızı ve kullanım kolaylığı açısından memnun kaldığınız modeller var mı? Kullandığınız uydu alıcıları hakkında tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok...
  9. Gwyn

Hangi uydu alıcısı alınmalı?

Bu konuda pek bilgim yok, ama ürünün linkini buraya bırakıyorum. Bir göz atabilir misin? https://www.epey.com/televizyon/philips-40pfl3078k.html
  10. Gwyn

Hangi uydu alıcısı alınmalı?

Merhaba arkadaşlar, yeni bir uydu alıcısı almayı düşünüyorum ama piyasada o kadar çok model var ki karar vermekte zorlanıyorum. Şu anda üç model arasında kaldım. Sizce hangisi fiyatını hak ediyor? Özellikle görüntü kalitesi, kanal geçiş hızı ve kullanım kolaylığı açısından memnun kaldığınız...
Top Bottom