Arama sonuçları: *

1. Z

Cızırtı (Dip Sesi) nasıl kaldırılır

her ses kaydı aldığımda bir cızırtı uğultu sesi var çoğu yöntemi denedim desibeli düşürdüm belki sorun mikrofon diye düşündüm 3 tane mikrofon denedim ne yapsam olmuyor yardım ederseniz sevinirim :)
  2. Z

Yardım Gigabte Windforce RTX 2060 Super

itopyadan sistem topladım ekran kartı olarak gigabte windforce rtx 2060 super şeçtim oyuna girdiğimde yanı ekran kartı ısındığında fanlar dönmeye başlıyor ve tırr tırrr diye ses geliyor fanlar bir yere çarpıyor bir kaç forumda okudum çoğu kişide oluyormuş ve kasayı yan yatırınca sesin...
  3. Z

Yardım Gigabte Windforce RTX 2060 Super

itopyadan sistem topladım ekran kartı olarak gigabte windforce rtx 2060 super şeçtim oyuna girdiğimde yanı ekran kartı ısındığında fanlar dönmeye başlıyor ve tırr tırrr diye ses geliyor fanlar bir yere çarpıyor bir kaç forumda okudum çoğu kişide oluyormuş ve kasayı yan yatırınca sesin...
  4. Z

Yardım AMD STOK FAN SORUNU

teşekkürler kontrol edeceğim hemen. tekrar bir sorun olursa yazarım iyi günler.
  5. Z

montajı ben yapmadım itopyadan aldığım içim onlar yaptı
  6. Z

beyler amd ryzen 5 3500x im var stok fan kullanıyorum stok fandan arasıra "tırrr tırrr" diye sesler geliyo sebebi ne olabilir ?
  7. Z

Yardım MB511 RGB KONTROLCÜSÜ

MB511 kasamın rgb kontolcüsünü ile renk değiştirdiğimde tek renklerde ortadaki fan yanmıyor ama çift renklerde ortadaki fan yanıyor sebebi ne olabilir ?
  8. Z

Yardım COOLER MASTER 650 WATT PSU SES SORUNU

teşekkürler 1588630828 bir şey daha sorucam senin kasan masterbox mb511 mi
  9. Z

HAYIR HİÇBİR SIKINTI YOKTU OYUN OYNARKEN BİRDEN BAĞIRMAYA BAŞLADI VE İLK BAŞLARDA SADECE OYUNDA OLUYODU ŞİMDİ HEP OLUYO BU YAZIYI YAZARKEN BİLE SES GELİYO 1588630567 TEŞEKKÜRLER AMA BİRİSİ İADE OLMAZ YAZMIŞ SORUN ÇIKMAZ DEĞİL Mİ
  10. Z

COOLER MASTER 650W 80+ MWE MODELİ
  11. Z

4 GÜN ÖNCE PC TOPLADIM İLK GÜN HİÇBİR ŞEY YOKKEN 2.GÜN BİRDENBİRE PSU BAĞIRMAYA BAŞLADI SİZCE SEBEBİ NE OLABİLİR ?
  12. Z

Yardım 1500 RPM FAN SESİ

amd kullanıyorum
  13. Z

Yardım 1500 RPM FAN SESİ

Anakartı bağlı peki nerden kontrol edicem
  14. Z

Yardım 1500 RPM FAN SESİ

BEYLER PC BOŞTAYKEN FANLAR 1500 RPM DE ÇALIŞIYO VE ÇOK SES ÇIKARIYO SİZCE NORMAL Mİ ?
  15. Z

Yardım COOLER MASTER MASTERBOX MB511 RGB GÜRÜLTÜLÜ FAN SESİ

ÖNCELİKLE SELAMUN ALEYKÜM 2 GÜN ÖNCE PC TOPLADIM İLK GÜN HİÇBİR SIKINTI YOKKEN 2. GÜN FANLAR ÇOK GÜRÜLTÜLÜ ÇALIŞMAYA BAŞLADI VE FANLARDAN "TIRRRRR TIRRRR" DİYE SESLER GELİYOR KASANIN İÇİNİ AÇTIM BAKTIM HERHANGİ FANA KABLO DEĞMESİ YOK.BENİM TAHMİNİMCE FANIN VİDALARI YERİNE OTURMAMIŞ OLABİLİR...
  16. Z

Yardım Cooler Master Masterbox MB511 GÜRÜLTÜLÜ FAN SESİ

çok bilmiyorum ama anakartım gigayte b450m s2h 1588359849
  17. Z

Yardım Cooler Master Masterbox MB511 GÜRÜLTÜLÜ FAN SESİ

2 gün önce yeni pc topladım kasa olarak Cooler Master Masterbox MB511 RGB şeçtim ilk gün hiçbir sıkıntı yokken 2. günde kasanın fanından tıkır tıkır sesler gelmeye başladı kasanın içini açtım baktım bir şeyler bulamadım kablo çarpıyodur diye baktım ama hiçbir şey yok.Yardımcı olursanız sevinirim:)
Top Bottom