Bu PSU'ların ilk serisinde bu sorun vardı diye biliyorum. Değişim isteyebilirsiniz.COOLER MASTER 650W 80+ MWE MODELİ
HAYIR HİÇBİR SIKINTI YOKTU OYUN OYNARKEN BİRDEN BAĞIRMAYA BAŞLADI VE İLK BAŞLARDA SADECE OYUNDA OLUYODU ŞİMDİ HEP OLUYO BU YAZIYI YAZARKEN BİLE SES GELİYOBu PSU'ların ilk serisinde bu sorun vardı diye biliyorum. Değişim isteyebilirsiniz.
Ama birden bire olması da tuhaf. İlk aldığınızda yoktu değil mi ?
TEŞEKKÜRLER AMA BİRİSİ İADE OLMAZ YAZMIŞ SORUN ÇIKMAZ DEĞİL MİAynı PSU'yu ben de kullanıyorum ve bende bu sorun yok. İade isteyin, çünkü normalde olmaması gereken bir şey.
Küçük harflerle yaz dostum.HAYIR HİÇBİR SIKINTI YOKTU OYUN OYNARKEN BİRDEN BAĞIRMAYA BAŞLADI VE İLK BAŞLARDA SADECE OYUNDA OLUYODU ŞİMDİ HEP OLUYO BU YAZIYI YAZARKEN BİLE SES GELİYO
teşekkürlerKüçük harflerle yaz dostum.
Değişim talep edin. Sorunun kabul edilebilir sesin çok üzerinde olduğunu, yükteyken sesin arttığını, stabil çalışmadığını güzelce izah et. Sorun çıkaracaklarını sanmıyorum.
bir şey daha sorucam senin kasan masterbox mb511 miAynı PSU'yu ben de kullanıyorum ve bende bu sorun yok. İade isteyin, çünkü normalde olmaması gereken bir şey.