Arama sonuçları: *

1. A

Birisinin hikayesini başka yere paylaşınca bildirim gider mi?

Arkadaşlar birisinin hikayesini başka yere paylaşınca hikaye sahibine bildirim gider mi?
  2. A

Özgüvenim düştü ne yapmalıyım

Arkadaşlar genel olarak kendime güvenim düştü nasıl arttırabilirim
  3. A

Yeni başlayanlar için 2 şer tane 5 er kiloluk dambıl ile ideal vücut yapılır mı?

Arkadaşlar elimde 2 şer tane 5 er kiloluk dambılım var bunlar ile güzel vücut yapılabilir mi? Tabii fazla bir şey beklememek lazım. Spor salonuna gidemem.
  4. A

AYT için sadece test çözmek

Knk ayt için bir şey diyemem ama tyt için bol bol deneme çöz ve analiz et. Bunun sayesinde tyt netim 95 civarlarda 1725602196 Knk bu sene girmeyecek misin sınava?
  5. A

AYT için sadece test çözmek

Arkadaşlar herkese günaydın, ayt sınavı için ben konudan ziyade teste odaklanacagim. Mesela bilgi sarmalın test kitaplarını aldım ve o çözümleri izleye izleye ve her gün o çözdüğüm testleri tekrar ederek başka testten kendim çözeceğim. Fakat biyoloji hariç tutacağım. Sizce yaptığım mantıklı mı ...
  6. A

Serserilerden nasıl kurtulunur?

Teşekkürler hocam
  7. A

Haklısınız hocam, dövüş sanatlarından ne önerirsiniz?
  8. A

Hocam siz hiç olay yaşadınız mı buna benzer?
  9. A

Hocam mesela bize yan yan baksalar ve laf atarlarsa kullanmam da sakıncası var mı? Sizde taşıyor musunuz?
  10. A

Kuşadası 1725565301 Hocam biber gazı nerede bulabilirim? 1725565342 Ne bakıyorsun kavgası ettim geçen günlerde bana dik dik bakıyorlardı bende önüme döndüm
  11. A

Arkadaşlar yaşadığım ilçede çok serseri var ne yapmalıyım?
  12. A

Kendim için belirlediğim hedefler nasıl?

Hocam yaz bitti 1725556335 Ben geç kalmışım 1725556393 Hocam sadece o değil yakında villa falan da alacağım ve o kadar zengin olacağım ki okula jet ile gideceğim. 1725556429 Şaka bir yana haklısınız hocam
  13. A

Çok teşekkür ederim hocam, sorum olursa size de danışırım <3
  14. A

Haklısınız hocam, eğer yeterince yazılım dili öğrenirsem geleceğim parlak olur mu?
  15. A

Yazılım hocam belirtmeyi unutmuşum 1725548944 Sağolun hocam aklıma bir şey takılırsa tekrar size soracağım
  16. A

Hocam başka ne tavsiye verebilirsiniz benim için?
  17. A

Hocam mühendis olmak istiyorum, bana ne gibi tavsiye verebilir siniz yks hariç? 1725548250 Anladım hocam çok haklısınız, o zaman Almanca ve İngilizce fazlasıyla yeterli diyorsunuz.
  18. A

Hedefler çok mu fazla 😔 o zaman şöyle yapalım dil , vücut ve programlama öğrenmeliyim ilk başta bunlara 2 sene süre veriyim geri kalanı üniversite de yaparım sizce nasıl?
  19. A

Arkadaşlar kendime 2 senelik süre veriyorum, *İngilizce, Almanca ve Rusça öğrenilecek *İyi bir vücut yapılacak *Kendi bakımına önem verilecek *Sağlıklı ve dengeli beslenilecek *C# ve unity öğrenilip, kendi oyununu tasarlamak. *Savunma sanatları öğreneceğim *Her gün ders çalışılacak...
Top Bottom