AYT için sadece test çözmek

ayhankeee

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar herkese günaydın, ayt sınavı için ben konudan ziyade teste odaklanacagim. Mesela bilgi sarmalın test kitaplarını aldım ve o çözümleri izleye izleye ve her gün o çözdüğüm testleri tekrar ederek başka testten kendim çözeceğim. Fakat biyoloji hariç tutacağım. Sizce yaptığım mantıklı mı ? 11 e geçtim ve 11'i hakkıyla bitirmek istiyorum.

BENDE 12YE GECTİM SENEYE BERABER GİRİCEZ İNSALLAH SINAVA TAVSİYELERİNİ YAZARSAN KULLANAYIM KANKA

BENDE 12YE GECTİM SENEYE BERABER GİRİCEZ İNSALLAH SINAVA TAVSİYELERİNİ YAZARSAN KULLANAYIM KANKA
Knk ayt için bir şey diyemem ama tyt için bol bol deneme çöz ve analiz et. Bunun sayesinde tyt netim 95 civarlarda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Knk bu sene girmeyecek misin sınava?

konuyu öğrendikten sonra soru çözmeye çalışmak daha faydalı olacaktır. hiç bilgin olmadan o konuyla ilgili soru çözmek saçma. en azından yüzeysel bilgin olması lazım. yoksa çok vakit harcayıp bir şey öğrenemezsin ben dediğin şeyi acil matematik tyt kitabında yapmıştım 2019 baskıda bayağı yormuştu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,317
Üyeler
197,663
Son üye
vizviz
Geri