DOGANALPASLAN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Fen lisesihocam hangi lisedeydin ?
Fen lisesihocam hangi lisedeydin ?
ben bu sene 9 oldum. Fen lisesindeyim. Nasıl ilerlemeliyim sence ?Fen lisesi
Derslerine Odaklan Yeter. Matematik altyapın yoksa (ki bu cok düsük ihitmal) ona başla.ben bu sene 9 oldum. Fen lisesindeyim. Nasıl ilerlemeliyim sence ?
altyapım var yani yeterli olduğunu düşünüyorum.Derslerine Odaklan Yeter. Matematik altyapın yoksa (ki bu cok düsük ihitmal) ona başla.
Derslerine iyi çalış. Tek yapman gereken.altyapım var yani yeterli olduğunu düşünüyorum.
Türkiye'deki üniversitelerden mezun olduktan sonra yurt dışında işe alınma imkanım var mıdır ? Mesela Amerika'da petrol mühendisliği olur mu ?Derslerine iyi çalış. Tek yapman gereken.
Belli başlı sınavlar ile alırsın. Sartları incelemen lazım, Bazı Üniversiteler belli ülkelerde Geçerli Diploma veriyor, Türk-Alman Üniversitesi gibi.Türkiye'deki üniversitelerden mezun olduktan sonra yurt dışında işe alınma imkanım var mıdır ? Mesela Amerika'da petrol mühendisliği olur mu ?
Geometriyi Bilmiyorum Daha cok sözelciydim ben. Konu Sahibine sorabilirsin.@shotpoter hocam, geometri için 3 aylık bir süre yeter mi? Bir de karakök mü başlamak için uygun yoksa mert hocanın 60 günlük mu?